Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:17 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Administraţia Fondului Imobiliar renovează un imobil din zona Peninsulară a municipiului Constanța

ro

11 Nov, 2022 13:30 1385 Marime text
Administrația Fondului Imobiliar SRL achiziționează lucrari de reparatii la acoperisul imobilului situat în Constanța, Str. Arhiepiscopiei nr.16.

Valoarea estimată este de 91.988.75 lei.

Data limită de depunere ofertă este 15.11.2022, ora 12:00 la sediul Administraţiei Fondului Imobiliar - situat în municipiul Constanta, bd. Tomis nr. 101, et. 1, jud. Constanţa.

Lucrările de reparații constau în: montarea unei schele perimetrale, montarea unui jgheab pentru evacuarea țiglelor și a celorlalte deșeuri rezultate în urma desfacerilor, montarea șarpantei, montarea asterealei, montarea a două rânduri de șipci și astereală, montarea țiglei și a jgheaburilor și burlanelor din PVC.

Termenul de execuție și predare a lucrării este de 30 de zile de la emiterea Ordinului de începere a lucrărilor.

Garanția pentru lucrările executate este de 12 luni de la data recepției.

Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” Constanța și-a schimbat denumirea și forma juridică și a devenit societate cu răspundere limitată – „Administrația Fondului Imobiliar” SRL, conform Rezoluției ONRC nr. 25614/03.10.2022.
 
Asociatul unic al societății „Administrația Fondului Imobiliar” SRL este Unitatea Administrativ Teritorială Municipiul Constanța.
 
Reorganizarea Regiei, prin transformarea sa în societate comercială cu răspundere limitată cu asociat unic, reprezintă o etapă importantă în procesul de reformă și modernizare a serviciului de administrare și exploatare a domeniului public și privat al municipiului Constanța.
 
Administratorii RAEDPP sunt Alexandru-Marius Timofte, Ionel Damian, Mărioara Nițu, Stere Hira, Cristina Mădălina Filip, iar din 09.07.2022, director general este Iuliana Dobrin.
 
Data coincide cu suspendarea mandatului de director pe o perioadă de șase luni la cererea lui Stere Hira.
 
Potrivit RECOM, în 2021, RAEDPP, regie a Consiliului Local Municipal Constanța, a raportat un profit de 224.941 lei la un număr mediu de 100 de salariați și o cifră de afaceri de 9.192.512 lei.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii