Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:50 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un consilier judeţean îşi vinde hotelul din peninsulă. Nu mai investeşte în Constanţa, dar vrea să construiască un resort în Bali

ro

15 Aug, 2018 00:00 7249 Marime text

sursa foto: booking.com

Unul dintre hotelurile din zona peninsulară a Constanţei se află la vânzare din luna iulie. Stabilimentul construit în anul 2015 are o suprafaţă totală de 1.250 mp, 22 de camere şi a fost „cadorisit“ cu 4 stele.
 
Hotelul este situat în zona istorică a oraşului şi este dispus pe 5 etaje. Proprietarul său este consilierul judeţean PNL Sorin Mocianu.
„Vreau să-l vând dacă iau preţul care mă motivează. Pentru păstrarea clasificării şi autorizaţiilor specifice, hotelul se poate vinde împreună cu societatea deţinătoare”, ne-a precizat consilierul.
 
Suma care îl motivează pe Sorin Mocianu ar fi nici mai mult nici mai puţin de 2,5 milioane de euro. Alesul judeţean spune că suma cerută coincide cu preţul final al construcţiei.
Planurile lui Mocianu se pare că sunt ceva mai vechi. Acesta spune că nu mai vrea să aibă nicio investiţie în Constanţa, pentru că în oraş nu se întâmpla nimic. „Nu îmi mai doresc să ţin bani blocaţi dacă în oraş nu se întâmplă nimic. Prefer să investesc în altă parte, unde există sezon full, cel puţin 8 luni pe ani, şi unde ajung milioane de turişti”, explică acesta. Mai exact, Mocianu ar vrea să construiască un resort tocmai în Bali sau în insulele Selayar din Indonezia.
 
Hotel Boutique funcţionează pe societatea Cin-Cin SRL, aceeaşi pe care funcţionează şi restaurantul Cin-Cin Fast Food & Pizza. Firma a fost înfiinţată în anul 1991, cu sediul în municipiul Constanţa, şi se ocupă de „restaurante“. Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului, asociatul unic este Hristu Mocianu, care deţine şi calitatea de administrator, alături de fiul său, Sorin Mocianu, consilier judeţean. Hristu Mocianu şi Sorin Mocianu mai apar ca asociaţi în Peninsula SRL.

Potrivit vrajitorul.eu, la sfârşitul anului 2016, Cin-Cin SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 2.884.642 de lei, un profit de 402.174 de lei şi 46 de salariaţi. La finele anului 2014, societatea a înregistrat o cifră de afaceri de 1.677.226 de lei, o pierdere netă de 23.443 de lei şi 44 de salariaţi. Firma Cin-Cin este proprietara clădirii ridicate în apropierea Geamiei „Hunkiar“, imobil ce a stârnit multe discuţii şi care, de asemenea, a iscat un adevărat război în instanţă. Suprafaţa totală a terenului este de 200,60 de metri pătraţi.
 
Citeşte şi: 
 
Împătimit al distracţiilor şi vacanţelor exotice şi mai puţin al administraţiei, Sorin Mocianu, consilier judeţean PNL, avere neschimbată de la începutul mandatului - o casă şi o remorcă! (documente)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii