Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:03 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mișcarea ”România renaște”, proiectul care îl promovează pe Mircea Geoană și-a lansat oficial site-ul

ro

13 Feb, 2024 12:10 2842 Marime text
Sursa foto: Renaște RomaniaMișcarea ”România renaște” și-a lansat la începutul acestui an site-ul oficial în care se definește ca ”un Proiect Politic pentru o Românie transformată din temelii”, după cum informează G4Media.ro. Mișcarea preia fraze întregi și formule specifice din discursurile lui Mircea Geoană precum ”un salt istoric pentru România”, iar fotografii postate pe rețelele sociale în arată pe acesta la evenimente sub sigla ”România renaște”.

De remarcat că site-ul nu dă nici un detaliu legat de echipa care gestionează acest ”proiect politic” și nu are nici o menționare a numelui lui Mircea Geoană. Există însă o fotografie din spate a secretarului general adjunct al NATO.

Geoană s-a profilat de aproape doi ani ca potențial candidat la prezidențiale, fiind într-o campanie constantă de imagine cu apariții media aproape zilnice și evenimente cu profil politic în toată țara, toate realizate sub egida NATO.

Articolul integral poate fi citit pe G4Media.ro

Citește și: 

Mircea Geoană„Sper ca românii când votează să se gândească mai puţin la carnetul de partid și să se uite la calitatea oamenilor“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii