Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:00 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Turismului Am identificat mai multe soluţii temporare pentru sezonul estival 2022 privind concesiunea plajelor

ro

08 Feb, 2022 15:30 1392 Marime text
  • Ministrul Antreprenoriatului şi Turismului, Daniel Cadariu, a anunţat că au fost identificate mai multe soluţii temporare pentru sezonul estival 2022 privind concesiunea plajelor, mai ales că acum plajele sunt cadastrate.

Potrivit unui comunicat remis AGERPRES, ministrul Antreprenoriatului şi Turismului, Constantin-Daniel Cadariu, a avut luni o nouă întâlnire de lucru cu Tanczos Barna, ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, privind situaţia plajelor de pe litoralul românesc.


În cadrul acestei întâlniri au fost discutate soluţiile pentru ca la data de 1 mai operatorii economici să poată asigura toate condiţiile necesare pentru atragerea unui număr cât mai mare de turişti în staţiunile de pe litoral.


"Extinderea plajelor reprezintă un lucru benefic cât timp statul român poate să asigure cadrul normativ pentru a le reda în mod atractiv turiştilor. Avem o suprafaţă mai mare pe care putem să o valorificăm prin intermediul antreprenorilor români, dar trebuie să ne asigurăm că statul nu generează blocaje. La noua întâlnire pe care am avut-o cu ministrul Barna am identificat mai multe soluţii temporare pentru sezonul estival 2022 privind concesiunea plajelor, mai ales că acum plajele sunt cadastrate. Următorul pas îl va reprezentă o discuţie aplicată cu reprezentanţii autorităţilor locale pentru a stabili planul de acţiuni prin care să definitivăm soluţiile pe termen mediu şi lung, discuţie pe care o vom avea joi, 10 februarie a.c.'', a declarat Constantin-Daniel Cadariu. 


 
 Foto ZIUA de Constanța


Sursa Agerpres
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii