Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:12 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotoreportaj Marea a început să „muște” din plaja din Mamaia. Imagini excepționale (galerie foto+VIDEO)

ro

10 Dec, 2021 00:00 4624 Marime text
  • Plaja din Mamaia a început să se micșoreze, într-adevăr, nu foarte mult
 
 
Mai mulți constănțeni au observat că o porțiune din nisipul din Mamaia a început să fie „mâncat” de către mare, fiind vorba de o porțiune de aproximativ 2 metri.
 
În imaginile realizate de către echipa cotidianului ZIUA de Constanța, se poate observa o denivelare în nisip, unde marea a luat o porțiune de nisip.
 
Nu este un fenomen neobișnuit, reprezentanții firmei care au extins plaja din județul Constanța făcând precizarea că în timp marea va eroda nisipul până când se va ajunge la un nisip fin. În cadrul unui interviu la cotidianul ZIUA de Constanța, Marius Stamat, directorul Van Oord România, spunea despre lărgirea plajelor următoarele: „Pot să vă spun, într-o notă amuzantă, că după terminarea nisipării în Faleză nord, cumnatul meu mi-a spus că a obosit până a ajuns la mare. Eu cand eram copil, in Mamaia, plaja era îngustă. Oamenii s-au obișnuit să ajungă la apă imediat. Părerea mea este că e o supărare de moment. Oamenii o sp se obișnuiască. Durata de mers este de sub 2 minute. În momentul când vor vedea că au condiții mult mai bune, că nu mai sunt înghesuiți. Nisipul se va eroda cam în doi-trei ani, va fi fin”.


 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 
Citește și:

ZIUA-n amiaza mare Marius Stamat, directorul Van Oord România, despre stadiul lucrărilor de lărgire a plajei din Eforie Sud, până la Tuzla

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii