Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:57 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Transporturilor vizitează mâine podul de la Agigea. Traficul pe pod se reia la miezul nopţii

ro

25 May, 2017 17:34 3174 Marime text
Alexandru Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, împreună cu Marius Horia Ţutuianu, președintele Consiliului Județean Constanța, vor efectua mâine, 26 mai 2017, oră 12.00, o vizită de lucru în zona Podului Agigea. 
  
 Circulația auto pe acest tronson a fost închisă total pe data de 8 mai 2017, datorită unor lucrări de reabilitare ale acestui obiectiv. 
  
Odată încheiată această etapă, graficul de lucrări poate fi respectat, astfel încât circulația să fie redeschisă la 4 benzi, fără restricții de tonaj sau viteză, pe întreg podul cel mai târziu în data de 26 mai 2017, ora 00.00. 

 “Ne preocupă fluidizarea circulației pe acest tronson, deoarece, suntem în sezon estival, iar traficul va fi intens. În această noapte, se redeschide traficul auto pe Podul Agigea. Mâine, voi merge împreună cu domnul ministru Alexandru Răzvan Cuc să facem o evaluare a modului în care se desfășoară traficul în condițiile actuale. De asemenea, vom discută și despre alternativele pe care le-am putea implementa în vederea fluidizării circulației auto pentru stațiunile din sudul litoralului”, susține președintele Consiliului Județean. 
  

 În perioada în care s-au efectuat lucrările de reparație pe Podul Agigea, traficul rutier a fost redirecționat pe noul pod, aflat la o distanță suplimentară de aproximativ 3 Km.   
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii