Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:00 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministerul Transporturilor și Infrastructurii a inițiat procedura de consultare publică cu privire la o serie de proiecte de acte normative

ro

18 Mar, 2024 17:17 579 Marime text

 
  • Astăzi, 18 martie 2024, Ministerul Transporturilor a inițiat procedura de consultare publică prevăzută de Legea nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică cu privire la mai multe proiecte de acte normative.

Confom MTI, astăzi, 18 martie 2024, Ministerul Transporturilor a inițiat procedura de consultare publică prevăzută de Legea nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică cu privire la următoarele proiecte de acte normative:
  • Proiectul de Ordin al ministrului transporturilor și infrastructurii pentru modificarea și completarea Ordinului viceprim-ministrului, ministrului transporturilor și infrastructurii nr. 209/2022 pentru aprobarea standardelor de instruire, confirmarea competenței și certificarea calificărilor profesionale ale personalului navigant român de la bordul navelor de navigație interioară
  • Proiectul de Hotărâre de Guvern privind aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2024 Companiei Naționale „Administrația Porturilor Dunării Fluviale” - S.A. Giurgiu, aflată sub autoritatea Ministerului Transporturilor și Infrastructurii.
 

„Toți cei interesați sunt invitați să transmită propunerile, sugestiile, opiniile cu valoare de recomandare privind proiectele de acte normative în condițiile prevăzute în anunțurile ce pot fi accesate la https://www.mt.ro/web14/transparenta-decizionala/consultare-publica/acte-normative-in-avizare”, a îîncheiat sursa citată.



Citește și:
Noi discuții între ministrul Transporturilor și patronatele din transportul rutier
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii