Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:00 03 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministerul Dezvoltării Peste 300 milioane de lei, pentru proiecte finanțate prin Programul „Anghel Saligny”

ro

17 Nov, 2023 17:08 847 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: pexels.com
  • Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA) a virat suma de 306.155.180 de lei, în vederea decontării facturilor pentru 214 obiective finanțate prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.
 
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA) a virat suma de 306.155.180 de lei, în vederea decontării facturilor pentru 214 obiective finanțate prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, transmite un comunicat din partea MDLPA.
 
Facturile au fost depuse de autoritățile publice locale din 38 județe, pentru proiecte care vizează reabilitarea și modernizarea infrastructurii rutiere, construirea unor poduri și podețe, înființarea sau modernizarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă, a rețelelor de canalizare și a stațiilor de epurare, precum și înființarea și dezvoltarea sistemelor de distribuție a gazelor naturale.
 
Situația plăților efectuate este disponibilă pe site-ul MDLPA, la link: https://www.mdlpa.ro/pages/plati, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Ministrul Dezvoltării, Adrian-Ioan Veștea: „Trebuie să asigurăm continuitatea implementării investițiilor pe care le finanțăm”

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii