Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:53 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Militarii, lasati fara sporuri

ro

16 May, 2009 14:56 1690 Marime text
Cea mai mare parte din angajaţii Ministerului Apărării Naţionale nu mai beneficiază de sporturile de confidenţialitate şi de radiaţii. Potrivit site-ului Realitatea Tv, salariile pe care le-au încasat militarii la sfârşitul acestei săptămâni au fost cu 20% mai puţini decât în lunile trecute, dat fiind că au fost tăiate sporuruile de confidenţialitate şi de radiaţii. În prezent, asociaţiile care protejează drepurile militarilor susţin că multe cadre bat în retragere din cauza tăierii sporurilor. Personalul militar nu va mai beneficia de cele două sporuri începând cu această lună, dar măsura pare să fie una temporară, fiind luată în urma rectificării bugetare. După tăierea sporurilor, cheltuielile de personal au fost diminuate cu 196,44 de milioane de lei, pentru a se putea încadra în bugetul alocat. Totuşi, unităţie militare vor ţine evidenţa timpului efectiv lucrat  şi vor întocmi documentele necesare pentru ca, în eventualitatea în care bugetul va permite, aceste sporuri să poată fi date personalului militar.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • marian marian 23 May, 2009 10:08 fratilor trezitiva nu va lasati calcati in picioare de aceasta guvernare esuata,profita de faptul ca militarii nu au dreptul la greva si proteste si de asata au luat sporurile,de ce nu sau atins si de MAI ei au sindicate si toate cele,le este frica de o greva.
  • EU 17 May, 2009 11:40 SA LE TAIE PARLAMENTARILOR SPORURILE SI GUVERNANTILOR LA FEL SI DACA FURA SA II ARUNCE CU UN PIETROI DE GAT INTR-O GROAPA PLINA CU FECALE CA ACOLO TREBUIE SA AJUNGA . ASTA E.