Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:33 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Militari din structuri aparținând Forțelor Aeriene Române desfășoară operațiuni militare în Asia și Africa

ro

17 Nov, 2019 19:38 2034 Marime text
Militari din structuri aparținând Forțelor Aeriene Române desfășoară în acest moment, simultan, operațiuni militare de asistență, consiliere și menținere a păcii pe doua continente, Asia și Africa.

În timp ce Detașamentul ,,Carpathian Pumas" a început de puțin timp misiunea ONU de stabilizare în Republica Mali, Africa, camarazii din Detașamentul de Protecție a Forței, Consilieri Forțe Aeriene, desfășoară misiuni de protecție ,,Guardian Angels" pentru consilierii tehnici de aviație aparținând Train Advise Assist Command - Air din cadrul misiunii Resolute Support - NATO, în Baza Aeriană din Kandahar, Afganistan.

Cele două misiuni sunt diferite dar au în comun priceperea, profesionalismul și dăruirea militarilor români, care au ales să participe la ele și să ducă mai departe tradițiile frumoase de luptă ale marilor unități militare de unde provin.

Forțele Aeriene Române se pot mândri în acest moment cu faptul că în cadrul celor două detașamente, dislocate pe cele două continente ale mapamondului, servesc militari din cadrul principalelor unități subordonate.




Sursa foto-text-captură: Facebook/ Ministerul Apararii Nationale, Romania 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii