Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:48 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazare, la sfintirea bisericii catolice Padre Pio

ro

28 Jun, 2010 03:21 5189 Marime text
cap_7.jpgSâmbătă a avut loc sfinţirea Bisericii catolice Padre Pio din Tomis III. Cel care a oficiat slujba a fost chiar ÎPS Ioan Robu, Arhiepiscop şi Mitropolit Romano-Catolic de Bucureşti.

padre_pio_-_biserica_catolica_zona_tomis_3_03.jpgInvitaţi la acest eveniment au fost şi reprezentanţi ai Bisericii ortodoxe, din partea lor fiind prezent un preot, iar dintre oficialităţile chemate să asiste la sfinţirea bisericii şi-a făcut apariţia primarul Radu Mazăre. Acesta a stat pentru puţin timp, aproximativ cinci minute, la intrarea în biserică, printre credincioşi, făcând mai mult act de prezenţă. Nu s-a apropiat de altar, unde cei 36 de preoţi din toată Dobrogea participau la ceremonie. Cei aproape 300 de credincioşi catolici nu au fost perturbaţi de prezenţa edilului Constanţei, care a părăsit foarte repede incinta. Biserica este închinată Sfântului Pius din Pietrelcina, iar parohia preotului Petru Balint cuprinde 500 de familii catolice cu circa 2.000 de credincioşi.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Gelu 28 Jun, 2010 06:52 De ce a fost necesara aceasta stire? Va spun eu, pentru ca sunteti slugoii lui Mazare si ii faceti publicitate electorala...