Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:29 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mărturia cutremurătoare a unei tinere, supraviețuitoare în explozia din Beirut. „Clădirea mea s-a prăbușit în explozie și am fost rănită destul de rău la cap”

ro

05 Aug, 2020 07:48 1675 Marime text


O tânără din Helsinki, mutată cu munca în Beirut, a fost prinsă de suflul exploziei, locuința ei fiind la doar câteva sute de metri de locul exploziei de marți.

De altfel, clădirea s-a prăbușit, iar tânăra a spus ca nu mai are niciun bun care să fi scăpat întreg. În momentul exploziei, se afla în apartament, care s-a prăbuși odată cu toată clădirea. Pe pagina sa de Facebook a publicat un mesaj prin care îi asigură pe cei dragi că este bine. A fost operată după ce a fost dusă la spital de alte persoane.

„Bună tuturor, mulțumesc pentru grija voastră. Clădirea mea s-a prăbușit în explozie și am fost rănită destul de rău la cap (lipsesc o bucată din frunte). Am reușit să urc printre dărâmături și să merg în altă parte a orașului pentru ajutor și sunt îngrijită de oameni buni. Am fost operată și sunt în spital deocamdată. Mulțumesc din nou pentru îngrijorare, vă voi ține la curent și ar trebui să mă recuperez rapid. Sper că toți ceilalți din Beirut sunt în siguranță”, a transmis tânăra de pe patul de spital.

Sursă foto: Captură video Facebook.com/Jan Writer
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii