Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:43 29 10 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

MApN Secretarul de stat Simona Cojocaru l-a primit în vizită pe ambasadorul Republicii Islamice Pakistan în România

ro

02 Sep, 2020 18:58 455 Marime text
  • Secretarul de stat pentru politica de apărare, planificare și relații internaționale, Simona Cojocaru, a primit miercuri, 2 septembrie, vizita de prezentare a ambasadorului Republicii Islamice Pakistan în România, Zafar Iqbal.
În cadrul discuțiilor, cei doi oficiali au abordat evoluțiile mediului de securitate în contextul pandemiei COVID-19, stadiul actual al cooperării bilaterale în domeniul apărării și perspectiva de dezvoltare a acesteia.

Ambasadorul Republicii Islamice Pakistan a adresat mulțumiri conducerii Ministerului Apărării Naționale pentru primire și a manifestat întreaga disponibilitate pentru sprijinirea și promovarea tuturor acțiunilor ce pot contribui la consolidarea cooperării militare bilaterale.

În cuvântul său, oficialul român a subliniat importanța relației dintre cele două state de-a lungul timpului și a prezentat interesul părții române de a continua dialogul politico-militar.

La finalul discuțiilor, cei doi oficiali și-au exprimat încrederea că relația bilaterală dintre cele forțe armate se va dezvolta în mod semnificativ și în viitor.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii