Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:23 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

MapN Ceremonie de învestire a secretarului de stat Marius Bălu, șeful Departamentului pentru relaţia cu Parlamentul şi calitatea vieţii personalului

ro

31 Jan, 2020 12:49 1515 Marime text

Ceremonia de învestire în funcție a secretarului de stat și șef al Departamentului pentru relaţia cu Parlamentul şi calitatea vieţii personalului, Marius Bălu, a avut loc vineri, 31 ianuarie, la sediul MApN, în prezența ministrului apărării naționale, Nicolae-Ionel Ciucă.

Ministrul apărării naționale a evidențiat rolul important al Departamentului în soluţionarea unor probleme sociale de interes general pentru personalul armatei, prin relaționarea, la nivel de experți, cu autorităţile statului şi cu alte organizaţii cu responsabilităţi în domeniul calității vieții.

La rândul său, noul secretar de stat pentru pentru relaţia cu Parlamentul şi calitatea vieţii personalului, Marius Bălu, l-a asigurat pe ministru de întreaga disponibilitate pentru a duce la bun sfârșit programele aflate în derulare din domeniul de responsabilitate al structurii pe care o va conduce, precum și inițierea unor proiecte noi care să aibă în vedere adaptarea continuă a organismului militar la dinamica socială a prezentului.
 
Secretarul de stat Bălu este absolvent al Facultății de Electrotehnică din cadrul Universităţii Tehnice Timişoara și, de-a lungul timpului, a absolvit diferite cursuri și programe de perfecționare, printre care se numără "Leaders in Development: Managing Political and Economic Reform" - John F. Kennedy School of Government, Harvard University, Boston/Massachusetts (SUA), "Transatlantic Relations: A Community of Values Including Russia And Ukraine" - Centrul European pentru Studii de Securitate "George C. Marshall", Garmisch-Partenkirchen (Germania), "Black Sea Regional Security" - John F.Kennedy School of Government, Harvard University, Boston/Massachusetts, USA, "General, Flag Officers and Ambassadors Course" - NATO Defense College, Roma-Italia.

Marius Bălu a mai ocupat funcția de secretar de stat în MApN în perioada 2005-2006.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii