Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:58 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Manuela Mitrea, mos Craciun pentru 100 de copii (galerie foto)

ro

18 Dec, 2008 02:10 1843 Marime text
manuela_mitrea.jpgManuela Mitrea, deputat în Colegiul 8, le-a oferit, ieri, copiilor din cele două centre de plasament pe care le-a luat în îngrijire cadouri cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Deputatul PSD a fost, ieri, pentru mai bine de 100 de copii din Centrul de Primire a Copilului în Regim de Urgenţă şi din Centrul de Plasament Antonio, Moş Crăciun al acestui an. Manuela Mitrea a pregătit pachete cu jucării şi haine, promiţându-le celor mici că le va fi alături la fiecare sărbătoare mare din an. Copiii s-au pregătit intens pentru sosirea Moşului, cu un spectacol, fiecare având câte un rol bine stabilit, pentru a capta atenţia audienţei. „Serbarea m-a emoţionat. Ştiu că în spatele fiecărui copil prezent aici se află şi o dramă. Te face să-i priveşti altfel şi să-i ocroteşti mai mult", a apreciat Mitrea.
Chiar dacă a decis să ia în îngrijire cele două centre în perioada de campanie electorală, când cei mai mulţi au catalogat acţiunea ca având un anumit scop, Manuela Mitrea a demonstrat contrariul prin acest gest: „După cum am promis, acţiunea mea nu a fost doar una de campanie. Eu ţin legătura cu cadrele didactice şi personalul de aici şi le voi oferi în continuare tot ceea ce vor avea nevoie pentru ca cei mici să se simtă ca acasă. Iar darurile de la Moş Crăciun şi de la Iepuraş vor fi mereu aici", a conchis deputatul.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii