Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:26 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mangalia Tânăr cercetat pentru furt și tentativă la furt calificat. Ce au depistat polițiștii în urma extinderii cercetărilor

ro

24 Feb, 2022 16:02 1943 Marime text
  • Cercetat pentru furt și tentativă la furt calificat
 
Urmare a cercetărilor cu privirea la săvârșirea infracțiunii de furt, polițiști din din cadrul Poliției municipiului Mangalia au identificat un bărbat de 21 de ani, bănuit de comiterea faptei.


Astfel, la data de 22 februarie a.c, persoana în cauză ar fi sustras 3 bare din aluminiu, dintr-un cadru metalic amplasat pe peretele unei clădiri, din municipiul Mangalia.


Potrivit IPJ Constanța, totodată, în urma extinderii cercetărilor, polițiștii au reținut în sarcina bărbatului o altă infracțiune de furt, faptă comisă la aceeași dată, acesta fiind bănuit că ar fi sustras, din anexa unei societăți comerciale, cafea și băuturi energizante, precum și o tentativă la infracțiunea de furt calificat.


Mai exact, la data de 17 februarie a.c, acesta ar fi pătruns într-o magazie, care aparține unei societăți comerciale din stațiunea Saturn, fără însă a sustrage bunuri, întrucât s-a declanșat senzorul de alarmă.


În urma administrării probatoriului în cauză, acesta a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, urmând ca astăzi, 24 februarie, să fie prezentat instanței de judecată cu propuneri corespunzătoare, a mai transmis sursa citată.


Sursa foto cu rol ilustrativ: Poliția Sibiu  
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii