Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:12 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iași Reţinut de poliţişti pentru mai multe infracţiuni de furt calificat. Fura din farmacii, săli de jocuri și o unitate bancară

ro

23 Feb, 2022 09:46 1330 Marime text
  • Reţinut de poliţişti pentru mai multe infracţiuni de furt calificat


Poliţiştii ieşeni au identificat un tânăr bănuit de mai multe fapte de furt calificat şi tentative de furt calificat, din societăţi.

Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore.




Oficial de la IPJ Iași 



Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi au identificat un tânăr de 24 de ani, bănuit de comiterea a 5 infracţiuni de furt calificat şi 4 tentative la furt calificat, comise în perioada 27 octombrie 2021 – 21 februarie 2022, din farmacii, săli de jocuri şi o unitate bancară, de pe raza municipiului Iaşi, transmite IPJ Iași. 

La data de 22 februarie a.c., tânărul bănuit de comiterea faptelor a fost pe raza mun. Iași și condus la audieri, iar în baza probatoriului administrat în cauză, acesta a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore.

Potrivit sursei citate, la data de 23 februarie a.c., tânărul reţinut va fi prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.

Activităţile au beneficiat de sprijinul poliţiştilor Biroului de Investigaţii Criminale Iaşi, Secţiilor 1- 6 Poliţie Iaşi şi Unităţii Teritoriale de Analiză a Informaţiilor Iaşi.

Cercetările sunt continuate.



Sursa foto: Pexels 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii