Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:09 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mandatele administratorilor provizorii în Consiliul de Administraţie al Electrocentrale Constanţa SA au fost prelungite

ro

09 Aug, 2018 00:00 1900 Marime text
Adunarea Generală a Acţionarilor societăţii Electrocentrale Constanţa SA, întrunită în şedinţă ordinară la sediul Ministerului Energiei, în data de 29.06.2018, a luat unele decizii importante.
 
În prezenţa acţionarilor, reprezentând 100% din capitalul social al societăţii şi cu vot „pentru“, reprezentând 100% din drepturile de vot deţinute de unicul acţionar, Statul Român, prin Ministerul Energiei, s-a decis prelungirea mandatului Alexandrei Elena Chican, al lui Nicolae Păun, al lui Marian Pătraşcu, al lui Ion Boblea şi al lui Marian Ciciu în calitatea de administratori provizorii în Consiliul de Administraţie al societăţii Electrocentrale Constanţa SA, cu două luni, începând cu data de 1.07.2018, data expirării actualului mandat.
 
De asemenea, s-a decis încheierea unui act adiţional la contractul de mandat al membrilor provizorii ai Consiliului de Administraţie, pentru care durata mandatului se prelungeşte cu două luni, începând cu data de 1.07.2018.
 
Ana Bucheru Crăiţă, reprezentantul acţionarului, a fost mandatată să semneze actele adiţionale la contractele de mandat ale membrilor provizorii ai Consiliului de Administraţie, pentru care durata mandatului se prelungeşte cu două luni, începând cu data de 1.07.2018.
 
Deciziile Adunării Generale a Acţionarilor societăţii Electrocentrale Constanţa SA au fost publicate în Monitorul Oficial al României.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii