Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:12 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai mulți cetăţeni turci, depistaţi ascunşi într-un camion încărcat cu peşte la P.T.F. Nădlac (galerie foto)

ro

31 Aug, 2020 17:43 1163 Marime text
  •  În data de 30.08.2020, în jurul orei 18.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac - Nagylak, judeţul Arad, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean turc, în vârstă 44 ani, conducând un ansamblu rutier format din cap tractor marca Volvo, cu semiremorca marca Schmitz, ambele înmatriculate în Turcia.
 Conform documentelor de însoţire a mărfii, şoferul transporta peşte, pe ruta Turcia - Olanda.

Cu ocazia controlului de frontieră, poliţiştii de frontieră arădeni au constatat că sigiliul vamal prezintă semne de deteriorare, motiv pentru care s-a trecut la un control amănunţit, în urma căruia au fost descoperiţi, ascunşi în semiremorca automarfarului, deasupra cutiilor cu peşte, paisprezece cetăţeni străini.

Persoanele au fost preluate și transportate la sediul Sectorului P.F. Nădlac, pentru cercetări.

În cadrul verificărilor preliminare, polițiștii de frontieră au stabilit că grupul este format din cetăţeni din Turcia, paisprezece bărbaţi cu vârste cuprinse între 20 şi 34 de ani. Aceştia au declarat că doreau să ajungă în vestul Europei.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de migranți pentru şofer şi de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat față de cetăţenii turci, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Sursa foto: Poliția de Frontieră
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii