Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:08 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța CJC achiziționează studii și analize climatice. Sunt vizate obiectivele de patrimoniu

ro

30 Oct, 2023 12:31 799 Marime text



Consiliul Județean Constanța achiziționează studii/analize DNSH și imunizare climatică şi de reducerea concentraţiei de radon în conformitate cu Metodologia privind abordarea principiului DNSH, imunizarea infrastructurii la schimbări climatice în cadrul Programului Regional Sud-Est 2021-2027 aferente obiectivelor de patrimoniu aflate în administrarea Consiliului Județean Constanța.

Este vorba despre Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța, Edificiul Roman cu Mozaic, Cetatea Carsium (Hârșova) și Mormântul Pictat Hypogeu.

Valoarea estimată a achiziției este de 135.000 lei fără TVA.

La achiziție, pot participa toţi operatorii economici interesaţi indiferent dacă aceştia deţin sau nu cont în SEAP.

Printre  condiţiile contractuale sunt garanţia de bună execuţie  în cuantum de 5% din valoarea contractului fără TVA, constituită în termen de cel mult 5 zile lucrătoare de la semnarea contractului de către ambele părţi, în conformitate cu prevederile art. 154, al 4 din Legea nr. 98/2016 actualizată și art. 39, alin. 3 și art. 4 din HG 395/2016 actualizată.

Restituirea garanției de bună execuție se va face cu respectarea prevederilor art. 1542 din Legea nr. 98/2016 privind achizițiile publice, actualizată.

Contractul de achiziţie publică intră în vigoare după data semnării şi înregistrării acestuia de către ambele părţi (după constituirea garanției de bună execuție) şi se finalizează la data îndeplinirii tuturor obligaţiilor contractuale.

Termenul limită de depunere a ofertelor: 31.10.2023, ora 12:00.

Operatorii economici interesaţi vor transmite ofertele pe adresa de e-mail: licitatii@cjc.ro sau la Registratura Consiliului Judeţean Constanţa, B-dul Tomis nr. 51, Municipiul Constanţa.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 

Citește și:

Ce se construiește Cum arată șantierul de la Mormântul Pictat Hypogeu. Când încep lucrările?

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii