Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:20 20 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

KMG International şi CEFC, parteneri în cadrul companiei Dyneff

ro

18 Dec, 2015 00:00 2001 Marime text
KMG International NV şi CEFC China Energy Company Limited au finalizat transferul a 51% dintre acţiunile grupului de companii Dyneff, care deţine active şi operaţiuni de trading şi distribuţie carburanţi în Franţa şi Spania. KMG International va continua să deţină o participare de 49% în cadrul Dyneff.
 
Obiectivul KMGI şi CEFC este ca Dyneff să devină o platformă de dezvoltare în vestul Europei, beneficiind atât de accesul sporit la surse de aprovizionare, cât şi de sprijinul financiar necesar continuării şi extinderii activităţilor şi operaţiunilor din sectorul energetic. Cei doi acţionari se vor asigura că Dyneff îşi va menţine angajamentele comerciale şi financiare în faţa partenerilor săi financiari şi de afaceri.
 
Compania a evoluat de la distribuitor de produse petroliere la furnizor de energie în mai multe domenii. În luna iulie a acestui an, Dyneff a obţinut autorizaţia de a deveni furnizor de gaze naturale în Franţa pentru persoane fizice şi companii. În prezent, Dyneff este una dintre cele mai mari companii de distribuţie carburanţi din zona de sud a Franţei. Compania livrează în fiecare an aproximativ 2,5 milioane de metri cubi de produse petroliere prin cele trei canale majore de distribuţie din Franţa şi Spania: 100 de benzinării sub brandul Dyneff si Rompetrol, 14 agenţii comerciale şi o capacitate de stocare totală de aproximativ 380.000 de metri cubi.
 
CEFC China Energy Company Limited este un important jucător internaţional în sectorul energetic (petrol, gaz şi servicii financiare) şi derulează operaţiuni de profil în aproximativ 15 ţări. Cu o cifră de afaceri de circa 30,5 miliarde de euro în 2014 şi peste 20.000 de angajaţi în întreaga lume, compania s-a situat printre primele 500 cele mai importante companii capitalizate la nivel mondial şi printre primele 500 cele mai influente branduri la nivel mondial.
 
KMG International NV este deţinută integral de KazMunayGas - compania naţională de petrol şi gaze din Kazahstan. Aceasta deţine şi desfăşoară operaţiuni majore în rafinare, petrochimie, retail, trading, upstream şi servicii industriale, având aproximativ 7.500 de angajaţi şi operaţiuni în 12 pieţe majore în regiunea Mării Caspice (Kazahstan, Georgia), în zona Mării Negre (Ucraina, Moldova, Bulgaria, Turcia, România) şi în Europa de Vest (Franţa, Spania).
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii