Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:39 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Șoferi băuţi sau sub influenţa substanțelor psihoactive, depistaţi în trafic

ro

11 Sep, 2020 13:41 1255 Marime text
  • Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști
La data de 10 septembrie a.c., în jurul orei 11.50, polițiști din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au identificat un bărbat, de 26 de ani, care a condus un autoturism pe strada Carierei din comuna Peștera, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 10 septembrie a.c., în jurul orei 23.50, polițiști din cadrul Poliției orașului Cernavodă au identificat un tânăr, de 19 ani, care a condus un autoturism pe strada Avram Iancu din Cernavodă, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drug Test, rezultatul fiind pozitiv pentru consum de cannabis.

La data de 11 septembrie a.c., în jurul orei 02.30, polițiști din cadrul Postului de Poliție Lumina, împreună cu polițiști locali, au identificat un bărbat, de 40 de ani, care a condus un autoturism pe strada Năvodari din comuna Lumina, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauze, au fost întocmite dosare penale.


Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii