Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:28 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanţa Pericol în trafic. Mai mulți șoferi băuți sau fără permis de conducere, depistați la volan

ro

16 Oct, 2019 11:11 1662 Marime text

La data de 15 octombrie a.c., în jurul orei 10.05, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat de 29 de ani, în timp ce conducea o autoutilitară pe strada Soarelui din localitatea Valu lui Traian, având suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru perioada în curs. 
 
La data de 15 octombrie a.c., în jurul orei 18.35, polițiști din cadrul Biroului Rutier Medgidia au identificat un bărbat de 54 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 381, în localitatea Valea Dacilor, dinspre Medgidia către A2, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 15 octombrie a.c., în jurul orei 23.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat de 25 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 39, în localitatea Agigea, având suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru perioada în curs. 
 
În toate cauzele, au fost întocmite dosare penale.

Sursa foto : Arhiva ZIUA de Constanța 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii