Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:24 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Percheziție în Lumina. Bărbat de 67 de ani, reținut pentru furt calificat

ro

28 Jul, 2021 14:20 1662 Marime text
 
  • Din cercetări a reieșit faptul că, la data de 17 iulie a.c., în timp ce se afla într-un mijloc de transport public în comun, bărbatul ar fi sustras, din rucsacul unui tânăr, un portofel cu documente personale, carduri bancare și 160 de lei, transmite IPJ Constanța. 
Ieri, 27 iulie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța - Biroul de Investigații Criminale au desfășurat o percheziție în comuna Lumina, la locuința unui bărbat de 67 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Din cercetări a reieșit faptul că, la data de 17 iulie a.c., în timp ce se afla într-un mijloc de transport public în comun, bărbatul ar fi sustras, din rucsacul unui tânăr, un portofel cu documente personale, carduri bancare și 160 de lei.

În baza probatoriului administrat, la aceeași dată, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior instanța de judecată a admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

Cercetările au beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

La acțiune au participat luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și polițiști ai Postului de Poliție Lumina.

Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii