Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:47 18 01 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ITM Constanţa, despre cinci accidente de muncă produse în această săptămână

ro

12 Sep, 2019 08:38 771 Marime text
În data de 09.09.2019 ora 10:45 la SC OZY GLOBAL CONSTRUCT SRL a avut loc un eveniment soldat cu pierderea temporara a capacitatii de munca a unui angajat.
 
Muncitorul necalificat I. A. Ş., în vârstă de 31 de ani, a fost surprins de căderea unei schele, desprinsă de o rafală de vant.
 
Ca urmare a evenimentului, victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Constanţa pentru acordarea îngrijirilor medicale.    
 
În data de 09.09.2019 ora 13.00 la SC LIDL DISCOUNT SRL a avut loc un eveniment soldat cu pierderea temporara a capacităţii de muncă a unui angajat.
 
Lui M. G., asistent manager de magazin, în vârstă de 43 de ani i s-a făcut rău la locul de muncă. Ca urmare a evenimentului, victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Consţanta pentru acordarea îngrijirilor medicale.    
 
În data de 09.09.2019 ora 10.00 la SC NIK OPTIM CONSTRUCT SRL a avut loc un eveniment soldat cu pierderea temporară a capacităţii de muncă a unui angajat.
 
Muncitorul necalificat I.V., în vârstă de 48 de ani, în timp ce tăia cu circularul o scandură, s-a tăiat la nivelul mâinii stângi.
 
Ca urmare a evenimentului, victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Constanţa pentru acordarea îngrijirilor medicale.    
 
În data de 10.09.2019 ora 01:30 la SC RUBIAN COMPANY SRL a avut loc un eveniment soldat cu pierderea temporara a capacităţii de muncă a unui angajat.
 
Şoferul, U.N.M., în vârstă de 39 de ani, în timp ce astepta intrarea la descărcare a autocamionului în Portul Constanţa, lucrătorul a fost agresat de catre un alt şofer.
 
Ca urmare a evenimentului, victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Constanţa pentru acordarea îngrijirilor medicale.    
 
În data de 09.09.2019 ora 11.00 la DGASPC CONSTANŢA a avut loc un eveniment soldat cu pierderea temporară a capacităţii de muncă a unui angajat.
 
Lui G.A., consilier în vârstă de 38 de ani, i s-a făcut rău la locul de muncă.
 
Evenimentele sunt în curs de cercetare de catre o comisie numită de către cele trei societăți, în conformitate cu prevederile art.29 alin.(1) lit.a) din Legea nr.319/2006, cu modificările și completările ulterioare. După finalizarea cercetarii dosarul de cercetare întocmit de comisia numită de către angajator va fi inaintat pentru verificare și avizare la Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanța, care va analiza dosarul, îl va aviza  sau în cazul în care  se constată că cercetarea nu a fost efectuată corespunzător, va dispune în scris măsuri pentru refacerea procesului verbal de cercetare și/sau completarea dosarului, după caz.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii