Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:00 07 12 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Constanța achiziționează servicii de asigurare RCA pentru autovehiculele din dotare (document)

ro

12 Aug, 2020 00:00 1087 Marime text
  • IPJ Constanța achiziționează servicii de asigurare tip RCA pentru autovehiculele din dotarea Inspectoratului.
Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța organizează licitație publică pentru achiziționarea de servicii de asigurare de răspundere civilă auto (RCA) pentru autovehiculele ce aparțin IPJ Constanța.
 
Valoarea estimată a contractului este 100.000 lei.
 

Descrierea contractului

 
IPJ Constanța intentionează să achiziționeze servicii de asigurare de răspundere civilă auto (RCA) pentru autovehiculele aparținând IPJ Constanța conform caietului de sarcini și anexa atașate.
 
Serviciile se vor executa cu cinci zile înainte de data de expirare a poliței și după primirea notei de comanda. Serviciile vor fi insotite de: factura fiscala in original, politele de asigurare in original. Plata se va realiza prin OP, in contul de trezorerie al furnizorului, in 30 de zile de la primirea facturii si receptia serviciilor.
 
Oferta, semnata si stampilata, va fi transmisa autoritatii contractante pe adresa de email: inspectoratconstanta@yahoo.com, avand caracter ferm si obligatoriu din punct de vedere al continutului pe toata perioada de valabilitate a ofertei, respectiv 12 LUNI. Pretul va fi exprimat in lei . Oferta pentru cele 378 autovehicule nu va depasi valoarea estimata. Oferta va contine si pretul pentru un numar de 102 autovehicule ce pot intra in parcul IPJ pe parcursul derularii contractului.
Pretul cel mai scazut pentru pachet RCA (pretul total aferent primelor de asigurare a 378 autovehicule din anexa și pretul pentru cele 102 autovehicule cu care parcul poate fi mărit.)
 
Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 17.08.2020, ora 12:00.
 
În secţiunea „Documente” puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.
 
Citește și:


Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța cumpără monitoare și accesorii (document)

IPJ Constanța își ia camere video. Achiziția se face prin cumpărare directă

 
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii