Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:25 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa cumpără laptopuri, copiatoare şi multifuncţionale

ro

10 Dec, 2016 00:00 2055 Marime text
Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa doreşte să achiziţioneze mai multe echipamente electronice, precum laptopuri, copiator, multifuncţionale şi videoproiector. Recent, instituţia a publicat trei anunţuri pentru achiziţionarea prin cumpărare directă a acestor bunuri.
 
Astfel, pentru contractul „Furnizare laptopuri - 15 bucăţi“, valoarea estimată fără TVA este de 37.500 de lei. Pentru atribuirea contractului, ISJ precizează că livrarea, instalarea şi recepţia produselor se vor realiza la sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean, cu mijloace de transport ale furnizorului, în termen de maximum opt zile de la data comenzii ferme în SEAP.
 
Potrivit anunţului, modul de finalizare a achiziţiei directe este încheierea unui contract cu ofertantul câştigător. Semnarea contractului şi recepţia bunurilor se vor face la sediul achizitorului. Preţul ofertat va cuprinde toate costurile legate de furnizarea şi instalarea produselor la sediul achizitorului. La livrare, produsele trebuie să fie însoţite de: factură, documente de conformitate, calitate şi garanţie. În cazul în care produsele nu corespund ofertei acceptate de achizitor sau nu sunt însoţite de documentele de garanţie, calitate, conformitate, după caz, acestea vor fi returnate pe seama furnizorului. Propunerea tehnică va fi întocmită astfel încât aceasta să respecte, în totalitate, cerinţele prevăzute în caietul de sarcini, acestea fiind considerate cerinţe minimale.
 
Termenul de livrare ofertat devine termen de livrare ferm de respectat pentru furnizor. În caz contrar, achizitorul îşi rezervă dreptul de a renunţa la comandă şi de a anunţa ANAP, prin intermediul SEAP, de situaţia creată. Plata se va realiza cu OP, într-un cont deschis la Trezorerie, în maximum 30 de zile de la emiterea facturii, după recepţia produselor la sediul achizitorului.
 
Criteriul de adjudecare a contractului este preţul cel mai scăzut al ofertei totale în lei fără TVA, în condiţiile ofertării tuturor produselor solicitate, cu respectarea caracteristicilor tehnice minime solicitate, cu preţul transportului, instalării produselor şi al oricăror costuri incluse în preţul ofertei. Termenul-limită de primire a ofertei este 12.12.2016.
 
Oferta completă va cuprinde:
1. descrierea produselor cu detalierea cel puţin a caracteristicilor tehnice minime solicitate;
2. detalierea preţului/buc în lei fără TVA;
3. menţiunea că preţul produselor include orice costuri legate de livrarea şi instalarea acestora la sediul achizitorului;
4. termenul de livrare de la data comenzii ferme în SEAP;
5. termenul de garanţie;
6. menţiunea că produsele pot fi comandate în SEAP.
 
Oferta completă va fi transmisă pe adresa de email a achizitorului - tehnic.isj@isjcta.ro sau la registratura Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa, de luni până joi, între orele 8.00 şi 16.00, şi vineri, între orele 8.00 şi 14.00. Operatorii economici interesaţi pot solicita caietul de sarcini de la sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa sau pe email.
 
De asemenea, ISJ a publicat anunţul „Furnizare copiator - o bucată, multifuncţionale - zece bucăţi“, conform cerinţelor minime din caietul de sarcini. Valoarea estimată a contractului, fără TVA, este de 40.000 de lei, iar condiţiile pentru atribuirea contractului sunt similare cu cele din anunţul precedent. Livrarea, instalarea şi recepţia produselor se vor realiza la sediul autorităţii contractante, cu mijloace de transport ale furnizorului, în termen de maximum opt zile de la dată comenzii ferme în SEAP. Modul de finalizare a achiziţiei directe este încheierea unui contract cu ofertantul câştigător. Semnarea contractului şi recepţia bunurilor se vor face la sediul achizitorului. Preţul ofertat va cuprinde toate costurile legate de furnizarea şi instalarea produselor la sediul achizitorului.
 
La livrare, produsele trebuie să fie însoţite de factură, documente de conformitate, calitate şi garanţie. În cazul în care produsele nu corespund ofertei acceptate de achizitor sau nu sunt însoţite de documentele de garanţie, calitate, conformitate, după caz, acestea vor fi returnate pe seama furnizorului. Propunerea tehnică va fi întocmită astfel încât aceasta să respecte, în totalitate, cerinţele prevăzute în caietul de sarcini, acestea fiind considerate cerinţe minimale. Termenul de livrare ofertat devine termen de livrare ferm de respectat pentru furnizor, în caz contrar, achizitorul îşi rezervă dreptul de a renunţa la comandă şi de a anunţă ANAP prin intermediul SEAP de situaţia creată. Plata se va realiza cu OP într-un cont deschis la Trezorerie, în maximum 30 de zile de la emiterea facturii, după recepţia produselor la sediul achizitorului. Termenul-limită pentru primirea ofertelor este 12.12.2016.
 
Pentru contractul „Furnizare videoproiector - o bucată”, conform cerinţelor minime din caietul de sarcini, valoarea estimată fără TVA este de 2.083 de lei. Pentru a fi eligibili, ofertanţii trebuie să facă dovada certificatului constatator emis de Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă tribunalele teritoriale, din care să rezulte că obiectul de activitate al ofertantului include furnizarea produselor ce fac obiectul achiziţiei - copie lizibilă, ştampilată, semnată de către reprezentantul legal al ofertantului şi conţinând menţiunea „conform cu originalul“. De asemenea, trebuie să prezinte fişa de informaţii generale care să conţină datele de identificare ale societăţii: adresă, număr de înmatriculare, CUI, cont Trezorerie, număr de telefon, adresa de mail, declaraţia de neîncadrare - art. 167 din Legea 98/2016 (formularul nr. 1).Operatorii economici trebuie să ofere posibilitatea comăndării produsului prin intermediul SEAP.
 
Criteriul de adjudecare este preţul cel mai scăzut al ofertei totale în lei fără TVA, în condiţiile ofertării produsului solicitat, cu respectarea caracteristicilor tehnice minime solicitate, cu preţul transportului, instalării produselor şi oricăror costuri incluse în preţul ofertei. Termenul-limită pentru primirea ofertelor este 12.12.2016.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii