Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:40 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

INFOTRAFIC. Cum se circulă pe principalele artere din țară

ro

06 Nov, 2021 08:28 1338 Marime text
  • Pe principalele artere rutiere, respectiv pe autostrăzile A1 București - Pitești, A2 București  - Constanța, A3 București - Ploiești, DN 1 Ploiești – Brașov, se circulă în condiții de fluență, cu vizibilitate bună, nefiind semnalate precipitații.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, din cauza unui autotren răsturnat pe carosabil, traficul se desfășoară pe un fir, alternativ, dirijat prin semafoare, pe DN 6 Orșova – Caransebeș, între localitățile Armeniș și Sadova Veche, județul Caraș-Severin.

Din fericire, evenimentul, produs în cursul nopții, nu s-a soldat cu victime.
 
De asemenea, la această oră se circulă în condiții de ceață, care reduce vizibilitatea în trafic sub 200 metri și izolat sub 50 de metri, pe mai multe artere rutiere din județele Călărași, Ialomița, Tulcea și Brăila.
 
Pe principalele artere rutiere, respectiv pe autostrăzile A1 București - Pitești, A2 București  - Constanța, A3 București - Ploiești, DN 1 Ploiești – Brașov, se circulă în condiții de fluență, cu vizibilitate bună, nefiind semnalate precipitații.
 

„Recomandăm conducătorilor auto să sporească atenția la volan, să mărească distanța de siguranță între vehicule şi să folosească luminile de ceață din dotarea autovehiculelor”, menționează reprezentanții INFOTRAFIC. 


Amintim că județel Constanța și Tulcea se află, în dimineața zilei de sâmbătă, 6 noiembrie, sub incendența unui cod galben de ceață.

Citește și: Județele Constanța și Tulcea, sub cod galben de ceață. Când expiră atenționarea meteorologilor

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii