Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:03 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Infotrafic Cum se circulă pe autostrada A2 București-Constanța în această dimineață

ro

19 Feb, 2022 08:19 1860 Marime text
  • Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a vreunui eveniment rutier sau a condițiilor meteo nefavorabile. 

Traficul feroviar este oprit pe magistrala 100 Caracal-Craiova, după ce în stația CF Grozăvești, kilometrul feroviar 168, județul Olt, locomotiva unui tren marfar  a deraiat de la primele 3 osii, iar vagoanele au rămas imobilizate peste macaze, blocând astfel ambele fire de cale ferată. Nu sunt persoane rănite. Circulația feroviară este întreruptă total în zonă, fiind deviată pe ruta Craiova Piatra Olt-Caracal.
 
În ceea ce privește arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București – Pitești, A2 București-Constanța, A3 București Ploiești, DN1 Ploiești-Brașov și DN 7 Pitești-Sibiu, se circulă în condițiile unui carosabil uscat, fără precipitații și cu vizibilitate bună.
 
În perioada 15 februarie - 21 aprilie 2022 se desfășoară lucrări de reabilitare a podului de la Cernavodă pe autostrada A2 București-Constanța, între kilometrii 155 – 161.

Din acest motiv, traficul rutier este restricționat pe sensul către litoral, fiind deviat pe sensul către Capitală, unde se circulă pe câte o bandă în ambele direcții, cu restricție de viteză de 60 km/h.

 
Pentru prevenirea accidentelor rutiere, conducătorii auto sunt sfătuiți să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii