Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:58 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incepe distractia pe litoral

ro

01 May, 2009 11:43 1055 Marime text
Peste 20.000 de turişti sunt aşteptaţi în acest weekend la mare, oferta pusă la dispoziţie pentru a petrece o minivacanţă de vis fiind destul de vastă. 

Discoteca-ring din Costineşti se redeschide astăzi, 1Mai, pentru două zile de petrecere cu cei mai cunoscuţi artişti ai momentului. Geo da Silva şi echipa de acolo a pregătit pentru lumea prezentă la mare un megaprogram pentru 1 şi 2 Mai. DJ Sava, Adrian Eftimie, Inna, Play & Win, Emil Lassaria, Pagal şi Deepside Deejays sunt doar câţiva dintre cei care se vor afla în Disco Ring din Costineşti în aceste zile. Geo da Silva este unul dintre componenţii trupei Funky DJs, cunoscută pentru hiturile "Doar tu şi eu" şi "Stai". Începând şi o carieră solo, Geo da Silva a dat lovitura cu cel mai recent single al său, "I'll Do You Like a Truck". Piesa nu numai că a fost auzită în toate cluburile din ţară, dar este recunoscută şi peste hotare. Tot la Costineşti va avea loc evenimentul MTV Days. Pe 1 Mai vor concerta Puya, Simplu, Paraziţii, Viţa de Vie, Zdob şi Zdub, iar pe 2 Mai - Voltaj, Simplu, Alex, Blaxy Girls şi Şuie Paparude.

Sunwaves, în Mamaia

În perioada 30 aprilie - 3 mai se va desfăşura festivalul de muzică house Sunwaves, ediţia a 5-a, care va aduce pe litoral 28 de artişti. Cele două scene vor fi amplasate în zona Kristal, în nordul staţiunii din Mamaia. Solista britanică Sonique, cunoscută pe piaţa muzicală şi ca DJ, va mixa vineri seară în club Kristal, preţul unui bilet fiind de 20 de lei. Şi cunoscutul rapper Busta Rhymes va fi prezent de 1 Mai pe litoralul românesc, el susţinând un concert în club Bamboo, intrarea la eveniment fiind de 100 de lei.

Şuie Paparude cântă în Vama Veche

Pe 2 Mai, în Goblin & Gulag vor cânta Şuie Paparude, la primul show din Vama Veche în noua formulă. OCS, The Mood şi Les Elephants Bizarres vor concerta şi ei pe 1 Mai, în Vama Veche, în incinta localului „La culcat", lângă pista pentru biciclişti.

Sursa: ziarulring.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii