Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:03 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În pericol de distrugere! Cazinoul ajunge în atenţia europenilor Dezbatere la Constanţa pe marginea situaţiei critice a clădirii!

ro

16 Jan, 2018 00:00 4641 Marime text
in pericol de distrugere cazinoul ajunge in atentia europenilor dezbatere la constanta pe marginea situatiei
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Lidia Pascu 16 Jan, 2018 16:12 În sfârsit,ceva concret,sper,care să fie un început,o lansare a unei acțiuni concrete care să aibă o finalitate pozitivă pentru reabilitarea unei bijuterii arhitectonice,singura rămasă în Constanța!Propunerea cu Episcopia este aberantă,ca să nu spun mai mult!
  • a-mirabilis 16 Jan, 2018 06:33 Insist ca aceasta cladire sa fie data in proprietate Episcopiei Tomisului pentru a o transforma intrun centru de pelerinaj si inchinaciune pentru adeptii cultelor religioase crestine si nu numai.Numai Biserica romana mai poate face ceva si IPS Tomitanul se pricepe la constructii si lacase crestine.Asa sa le dea minte edililor acestui oras si putere IPS Tomitanul pentru a desavarsi aceasta lucrare in folosul crestinatatii si a comunitatii ca de mult se uita autoritatile si administratiile cum se naruie un simbol de la malul Marii Negre ,romanesc