Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:56 05 03 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În ce zone din Constanța se desfășoară lucrări edilitare în această săptămână

ro

04 May, 2020 14:24 1386 Marime text

Conform graficului de lucru, în această săptămână, echipele SC Confort Urban SRL intervin asupra trotuarelor pe bulevardul Mamaia, între strada Mircea cel Bătrân și bulevardul Tomis, pe strada Soveja la intersecția cu strada Chiliei și pe bulevardul Tomis, porțiunea cuprinsă între strada Poporului și bulevardul Mamaia.

În cartierul Palazu Mare, pe strada Dumbrăveni continuă reabilitarea zonei pietonale și se asfaltează zona carosabilă pe bulevardul Tomis, la intersecția cu strada Henri Coandă și pe strada Fundătura Năvodului.

În acestă săptămână, angajații administratorului drumului public desfășoară lucrări de recondiționare a carosabilului pe strada Anghel Saligny, pe strada I.G. Duca și pe strada Zorilor, la intersecția cu strada Tudor Vladimirescu.

În ceea ce privește investițiile în infrastructura rutieră, se pregătește terenul în vederea asfaltării pe strada Constantin Bobescu și pe strada Hariclea Darclée, între strada Edmond Deda și strada Constantin Bobescu din cartierul Compozitorilor.

Noi locuri de parcare sunt în curs de amenajare pe aleea Productelor și pe strada Ștefăniță Vodă, în zona Bisericii „Sfântul Cuvios Antonie cel Mare”.

Pentru creșterea siguranței pe drumurile publice, continuă montarea indicatoarelor rutiere în mai multe locații din oraș. Paralel, se recondiționează echipamentele de semaforizare și se aplică marcaje rutiere la trecerile de pietoni, în parcările asfaltate și la sensurile giratorii, precizează Primăria Municipiului Constanța, printr-un comunicat oficial.

Sursa foto: Primăria Municipiului Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii