Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:09 22 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hotărâri publicate târziu Consiliul de administrație al Electrocentrale Constanța SA, întrunit în ședință

ro

09 Jan, 2016 00:00 977 Marime text


În Monitorul Oficial al României, partea a IV-a, numărul 49/6.I.2016, au fost publicate deciziile societății Electrocentrale Constanța SA luate în luna octombrie 2015.
 
Astfel, consiliul de administrație al Electrocentrale Constanța SA, întrunit în ședință, a luat la cunoștință nota de fundamentare privind aprobarea rectificării bugetare a cheltuielilor aferente contractului de mandat – director general – și a altor organe de conducere și control – Consiliul de Administrație, Adunarea Generală a Acționarilor – și a avizat rectificarea bugetară aferente acestora cu mențiunea încadrării în fondul de salarii.
 
Printre altele, s-a mai luat act de nota de informare privind Inventarierea terenurilor pentru care Societatea Electrocentrale Constanța SA nu are titlu de proprietatea și s-a solicitat depunerea tuturor diligențelor în vederea stabilirii aspectelor de legalitate privind situația terenurilor pentru care societatea nu deține titlu de proprietate și informarea organelor abilitate ale statului.
 
Totodată, consiliul de administrație al Electrocentrale Constanța SA a luat act de nota de avizare în vederea aprobării AGA a închirierii a două spații cu destinația de locuințe din patrimoniul societății și a avizat în vederea aprobării Adunării Generale Extraordinare a Acționarilor închirierea a două spații cu destinația de locuințe din patrimoniul societății.
 
De asemenea, s-a mai luat act de implementarea unei surse de alimentare cu energie electrică și termică a serviciilor interne din CET Palas și s-a recomandat un studiu de fezabilitate în cadrul societății.
 
Nu în cele din urmă, s-a aprobat prelungirea contractului de manfat a lui Marius Dan Deaconescu pe o perioadă de 4 ani sau până la finalizarea procesului de selecție a directorului general.
 
Nu este prentru prima dată când hotărârile sunt publicate târziu în Monitorul Oficial.

Citește și

Citește și Cine-o fi de vină? - Hotărârile Adunării Generale a SC Electrocentrale Constanţa se publică în Monitorul Oficial cu întârziere
Haos la Electrocentrale Constanţa - O hotărâre a Adunării Generale din februarie, publicată în noiembrie în Monitorul Oficial

Ti-a placut articolul?

Comentarii