Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:54 25 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gigi Alexa, actual proprietar de la Scapino, a găsit chiriaș pentru restaurant

ro

31 Jul, 2021 00:00 1292 Marime text
  • Gigi Alexa a cumpărat restaurantul Scapino de la Costică Samara
  • După ce Scapino SRL a fost pe pierdere, Samara a decis să îl scoată la vânzare
  • Noul proprietar, omul de afaceri Gheorghe Alexa, l-a scos la închiriat
  • Iată că la scurt timp, un nou chiriaș va dezvolta o afacere de tip restaurant la restaurantul cu un istoric aparte 


Gheorghe Alexa, cunoscutul om de afaceri din Constanța, cumpăraseră recent locația unde își desfășura activitatea fostul restaurant Scapino, din centrul municipiului, pe strada Mircea cel Bătrân, nr.49-51.
 
Dacă a achiziționat localul prin iunie, la început de lună iulie localul a fost scos la închiriat. Gigi Alexa a declarat pentru coditianul ZIUA de Constanța următoarele: „Eu nu mă pricep la restaurante, am decis să îl scot la închiriat. Am găsit chiriaș. Am fost într-adevăr mai pretențios, dar noul chiriaș va face ceva frumos acolo”.
 
Anterior lui Gigi Alexa, proprietarul Scapino a fost Costică Samara, care deținea firma Scapino SRL, pe care funcționa restaurantul.
 
Conform Registrului Comerțului, societate Scapino SRL are activitatea întreruptă temporar. Firma a fost înființată în 2005, iar asociat unic și adminstrator era Costică Samara. După un an 2019, cu un profit de 68.860 lei, la o cifră de afaceri de 1.115.285 lei, anul 2020 a fost cu o pierdere de 320.072 lei, la o cifră de afaceri de 451.003 lei.
 
Costică Samara mai este asociat la Scapino Junior SRL.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

 
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii