Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:45 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fostul rector al Universităţii „Ovidius“ Dănuţ Epure îşi face ziar. Cu mici nuanţe de tabloid. Pe cine are administrator

ro

16 Nov, 2017 00:00 5153 Marime text
Dănuţ Epure, fost rector al Universităţii „Ovidius“, îşi face ziar. Nu a ales numele viitoarei publicaţii, dar spune că aceasta va avea mici nuanţe de tabloid.
 
În baza cererii nr. 141864 din data 2.11.2017 şi a actelor doveditoare depuse, persoana desemnată la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa a dispus autorizarea constituirii, înmatriculării şi înregistrării societăţii Opinia Constanţei SRL.
 
Firma va avea sediul social în municipiul Constanţa, bulevardul Mamaia nr. 190, camera 2, şi va desfăşura activităţi de editare a cărţilor, a ziarelor, a revistelor şi alte activităţi de editare.
 
Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale, a câte 10 lei fiecare. Fondatorul societăţii este Tiberius-Dănuţ Epure, iar administratorul firmei este Horaţiu-Gaby Raica. Decizia de înfiinţare a societăţii a fost publicată în Monitorul Oficial al României.
 
„Încă nu ştiu cum se va numi ziarul. Trebuie să mergem la OSIM, sunt paşi procedurali pe care trebuie să-i parcurgem. Acum mai facem nişte calcule economice, de management. Viitorul ziar va conţine ştiri din diferite domenii, cu mici nuanţe de tabloid. Pe piaţa constănţeană este loc“, a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, Dănuţ Epure, fost rector al Universităţii „Ovidius“.

Citeşte şi:

Tiberius Dănuţ Epure, la judecată cu Universitatea „Ovidius“ Constanţa! Fostul rector a obţinut strămutarea

Dănuţ Epure, fostul rector al Universităţii „Ovidius“ din Constanţa, contestă decizia de concediere

Prorectorul Stanciu, judecat degeaba Sentinţă definitivă pentru Dănuţ Epure, rectorul Universităţii „Ovidius“ din Constanţa
 
Exclusiv Tiberius Dănuţ Epure, fostul rector al Universităţii „Ovidius“ din Constanţa, CONDAMNAT DEFINITIV

Condamnat în primă instanţă la 4,3 ani de închisoare Hotărâre definitivă pentru fostul rector al Universităţii „Ovidius“ din Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii