Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:41 14 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Forțele Navale Române desfășoară activități de recrutare pentru posturi de soldați și gradați profesioniști. Ești interesat?

ro

12 Sep, 2023 14:02 883 Marime text


Forțele Navale Române desfășoară activități de recrutare pentru posturi de soldați și gradați profesioniști

Forțele Navale Române, alături de celelalte structuri din Ministerul Apărării Naționale, desfășoară în această perioadă, până vineri, 29 septembrie 2023, activități de recrutare a tinerilor, pentru posturile de soldați și gradați profesioniști, în limita locurilor rămase neîncadrate.


Cum se face înscrierea 

Înscrierea se poate face până la data de 29 septembrie 2023, iar termenul final de întocmire a dosarelor de candidat este 2 octombrie 2023, transmis reprezentanții Forțelor Navale Române. 

Informații referitoare la oferta profesională și condițiile de recrutare, de selecție și de repartiție sunt furnizate de către personalul recrutor din unitățile militare și personalul birourilor informare-recrutare din județele sau sectoarele Municipiului București în care candidații își au domiciliul.


Condițiile și criteriile generale de recrutare

Condițiile și criteriile generale de recrutare, pe care trebuie să le îndeplinească candidații care optează pentru dobândirea calității de soldat sau gradat profesionist în activitate, se regăsesc pe pagina de internet https://www.recrutaremapn.ro/sgp.php, mai punctează sursa citată. 

Conform planului de recrutare al Statului Major al Forțelor Navale, candidații pentru posturile din Forțele Navale Române pot opta să încadreze funcții la bordul navelor militare sau în unități militare din orașele și localitățile Constanța, Mangalia, Tulcea, Tuzla, Babadag, Sulina, Midia, Sfântu Gheorghe, Codru, Gura Portiței, 2 Mai, Slava Cercheză, Murfatlar și Sinoe.


Citește și:

Marinarii militari, la inaugurarea Memorialului „Ivan Patzaichin” din Tulcea (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii