Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:42 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Moonlight Consulting SRL a fost preluată de Stelian Cioti. Roxana Anca Popovici s-a retras din firmă

ro

30 Oct, 2023 14:57 1429 Marime text
  • Moonlight Consulting SRL îl are ca asociat unic și administrator pe Stelian Cioti.
Moonlight Consulting SRL Constanța este acum deținută și administrată de Stelian Cioti, după ce fostul asociat, Roxana Anca Popovici, s-a retras din formă.
 
Modificările au fost decise pe 22 septembrie 2023, fiind publicate în Monitorul Oficial al României Nr. 4615 din 17 octombrie 2023.
 
Potrivit sursei citate, Stelian Cioti a fost numit și administrator al firmei, pe o perioadă de 50 de ani, după retragerea Roxanei Anca Popovici.
 
Sediul social al firmei a fost schimbat în Constanța, pe strada Crișul Alb, nr. 3, și a fost închis punctul de lucru din Eforie Nord, de pe strada Tudor Vladimirescu, nr. 8, Vila Cocor.
 
Despre Moonlight Consulting SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 30 octombrie 2023, Moonlight Consulting SRL a fost înființată în anul 2021, are sediul social în Constanța, pe strada Crișul Alb, nr. 3 și se ocupă de activități de arhitectură.
 
Asociat unic și administrator este în prezent Stelian Cioti, al cărui nume se leagă și de ATC All Invest SRL și ATC 3R Green SRL.
 
Moonlight Consulting SRL figurează cu nouă achiziții directe (Comuna Lumina, Comuna Poarta Albă, Comuna Corbu, printre autoritățile contractante).
 
În 2022, societatea a declarat un angajat, profit aproape 130.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 170.000 de lei.
 
Potrivit Monitorului Oficial Nr. 1028 din 12 martie 2021, Moonlight Consulting SRL a fost înființată în ianuarie 2021 sub numele ATC Achiziții Cons SRL, cu sediul social în Cumpăna, pe strada Alexandru Ioan Cuza, nr. 27, fondator și administrator fiind Chirana Cioti.
 
În MO Nr. 3697/08.09.2021, se arată că denumirea societății a fost schimbată în Moonlight Consulting SRL, după ce aceasta a fost preluată de Roxana Anca Popovici de la Chirana Cioti, iar sediul social a fost schimbat în Techirghiol, pe strada Pescărușului, nr. 2.
 
MO Nr. 3084/12.07.2023 arată că societatea a înființat un punct de lucru în Eforie Nord, pe strada Tudor Vladimirescu, nr. 8, Vila Cocor.
 
Acum, așa cum am arătat anterior, punctul de lucru a fost închis, iar sediul social al firmei a fost schimbat în Constanța, după preluarea acesteia de către Stelian Cioti.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Doi cetățeni din Egipt au înființat, la Constanța, firma Tutankamon & Anubis SRL
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii