Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:06 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Medicii Sabina și Sukh Karan Singh Sahi, din Spitalul Medgidia, au înființat Sahi Med SRL, în Valu lui Traian

ro

14 Jun, 2023 00:00 1979 Marime text
Foto cu rol ilustrativ din Arhiva ZIUA de Constanța
  • Dr. Sukh Karan Singh Sahi este medic specialist radiologie și imagistică medicală, la fel ca soția sa, dr. Sabina Sahi, care este și medic coordonator al Laboratorului de Radiologie și Imagistică Medicală al Spitalului Municipal Medgidia.
  • Cei doi au pus bazele Sahi Med, în Valu lui Traian.
Un nou cabinet medical se deschide în Valu lui Traian, din Constanța, fiind deschis de doi medici, soț și soție, din cadrul Spitalului Medgidia.
 
În Monitorul Oficial al României nr. 2536 din 9 iunie 2023 se arată că a fost autorizată înființarea Sahi Med SRL, cu sediul social în Valu lui Traian, pe strada Mihai Eminescu, nr. 160d.
 
Fondator este Sabina Sahi, iar administratori sunt Sabina și Sukh Karan Singh Sahi, societatea ocupându-se de activități de asistență medicală specializată.
 
Durata de funcționare este nedeterminată.
 
Potrivit datelor oficiale, Sabia și Sukh Karan Singh Sahi sunt medici în cadrul Spitalului Medgidia.
 
Dr. Sukh Karan Singh Sahi este medic specialist radiologie și imagistică medicală, la fel ca soția sa, dr. Sabina Sahi, care este și medic coordonator al Laboratorului de Radiologie și Imagistică Medicală al Spitalului Municipal Medgidia.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Firme Constanța
S-a înființat Histrios SRL, fondată de Mănăstirea Sfântul Ilie Istria. Cu ce se va ocupa societatea

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii