Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:15 21 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Mandatul de administrator al Mag Constanța Shipbrokers & Logistics, prelungit

ro

21 Jun, 2023 16:33 902 Marime text

 
  • Mag Constanța Shipbrokers & Logistics SRL are ca activitate principală „Alte activitati anexe transporturilor“.
 
În Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 2671 din data de 19 iunie 2023 a fost publicată decizia nr. 1 / 1 noiembrie 2022 a Morska Agencja Gdynia SP ZOO, asociatul unic al firmei Mag Constanța Shipbrokers & Logistics SRL.
 
Morska Agencja Gdynia SP ZOO este o societate înmatriculată în conformitate cu legile Republicii Polonia, cu sediul în Polonia și reprezentată prin împuternicit Mihaela Ezariu. Asociatul unic a decis prelungirea mandatului de administrator al societăţii pentru Mihaela Ezariu (cetăţean român, cu domiciliul în Constanţa), pentru o perioadă de patru ani, începând de la 1 noiembrie 2022 şi până la 1 noiembrie 2026. Mandatul de administrare al societăţii a fost acordat cu puteri depline şi nelimitate.
 
Despre Mag Constanța Shipbrokers & Logistics SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată miercuri, 21 iunie, Mag Constanța Shipbrokers & Logistics SRL a fost înființată în anul 2010, are adresa în municipiul Constanța, iar activitatea principală este „Alte activitati anexe transporturilor“.
 
În 2022, Mag Constanța Shipbrokers & Logistics SRL a avut o cifră de afaceri de 5.205.264 lei, un profit de 86.281 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 2.
 
Platforma termene.ro informează și că Mag Constanța Shipbrokers & Logistics SRL nu are contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
    
Citește și:
 
Firme Constanța
Parvej Mohammed Anowaf, cetățean bangladesian, cu domiciliul la Cap Aurora, numit administrator al Matrix Ride Sharing
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii