Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:35 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Dobrogea Patiserie SRL își extinde obiectul de activitate, au decis asociații Fotini Teodorescu și Mihail Cătălin Vulpe

ro

25 Jul, 2023 11:26 1201 Marime text
  • Fotini Teodorescu și Mihail Cătălin Vulpe sunt cei doi asociați ai Dobrogea Patiserie SRL, iar ultimul este și administratorul firmei.
Dobrogea Patiserie SRL se va ocupa și de fabricarea biscuiților, pișcoturilor, a prăjiturilor, ciocolatei și a produselor zaharoase!
 
Decizia a fost luată de Fotini Teodorescu și Mihail Cătălin Vulpe, cei doi asociați ai Dobrogea Patiserie SRL, în cadrul AGA din 22 iunie 2023, hotărârea fiind publicată în Monitorul Oficial al României Nr. 3232 din 20 iulie 2023.
 
Se arată în actul citat că cei doi asociați au decis extinderea obiectului de activitate cu codurile CAEN 1072 pentru fabricarea biscuiților și pișcoturilor, fabricarea prăjiturilor și a produselor conservate de patiserie și, respectiv, CAEN 1082 pentru fabricarea produselor din cacao, a ciocolatei și a produselor zaharoase.
 
Mihail Cătălin Vulpe a fost împuternicit să reprezinte societatea și să efectueze formalitățile la Oficiul Registrului Comerțului.
 
Despre Dobrogea Patiserie SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 25 iulie 2023, Dobrogea Patiserie SRL a fost înființată în aprilie 2023, are sediul social în Constanța, pe strada Celulozei, nr. 1 și se ocupă în principal de fabricarea pâinii, fabricarea prăjiturilor și a produselor proaspete de patiserie.
 
Așa cum am precizat anterior, cei doi asociați sunt Fotini Teodorescu și Mihail Cătălin Vulpe, cel din urmă fiind și administratorul firmei.
 
Numele lui Fotini Teodorescu se regăsește și în Cereal Impex SRL, Dobrogea Panificație SRL, Dobrogea Morărit SRL, Ro-Credo SRL și Dobrogea Grup SA, toate din Constanța.
 
Mihail Cătălin Vulpe figurează și el, la rândul său, în Dobrogea Panificație SRL, Dobrogea Morărit SRL, Dobrogea Grup SA, dar și în Dobrogea Biscuit SRL (reprezentant asociat persoană juridică) din Constanța, precum și în CBL Investments SRL și Trovant Capital SRL, ambele din București.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Firme Constanța
Fotini Teodorescu intră în cea mai nouă firmă din familia Dobrogea Group

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii