Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:04 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Fotini Teodorescu, nou asociat în Dobrogea Panificație

ro

17 Jul, 2023 16:20 1185 Marime text
 

 
  • SC Dobrogea Panificație SRL a fost înființată în anul 2022, iar activitatea principală este „Fabricarea pâinii, fabricarea prăjiturilor și a produselor proaspete de patiserie“.
 
În Monitorul Oficial, partea a IV-a, cu numărul 3.126, din data de 13 iulie 2023, a fost publicată decizia nr. 1/14 iunie 2023 a lui Mihail - Cătălin Vulpe, în calitate de asociat unic al SC Dobrogea Panificație SRL, firmă care are sediul în municipiul Constanța.
 
Deţinător a 100 de părţi sociale, cu valoarea nominală de 100 de lei, reprezentând un capital social subscris şi vărsat de 10.000 de lei, cu o cotă de participare la beneficli şi pierderi de 100%, Mihail - Cătălin Vulpe (născut în municipiul Motru, județul Gorj, și domiciliat în municipiul Constanța) a decis cesionarea a 50 de părţi sociale a societăţii, cu valoare nominală de 100 de lei, reprezentând un capital social subscris şi vărsat de 5.000 de lei, şi o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50%, la valoarea nominală, a acestora de 5.000 de lei, preţ al cesiunii pe care declară că l-a încasat la data acestei decizii a asociatului unic, către noul asociat Fotini Teodorescu (născută și domiciliată în municipiul Constanța).
 
Împreună cu cesiunea părţilor sociale, s-a cesionat către cesionară şi o cotă de 30,074% din dividendele aferente exerciţiului financiar pentru anul 2022, în cuantum de 250.000 lei.
 
Ca urmare a cesiunii, societatea va avea un capital social subscris şi vărsat de 10.000 de lei, împărţit în 100 de părţi sociale cu valoarea nominală de 100 de lei, deţinut astfel:
 
a. Asociatul Mihail - Cătălin Vulpe va deţine 50 de părţi sociale a societăţii, cu valoare nominală de 100 de lei, reprezentând un capital social subscris şi vărsat de 5.000 de lei, şi o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50%, şi
b. Asociata Fotini Teodorescu va deţine 50 de părţi sociale a societăţii, cu valoare nominală de 100 de lei, reprezentând un capital social subscris şi vărsat de 5.000 de lei şi o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50%.
 
Totodată, Fotini Teodorescu a fost numită în funcţia de administrator, cu puteri depline.
 
De asemenea, durata mandatului administratorilor societăţii a fost stabilită la patru ani, începând cu data de 1 iulie 2023.
 
Ca urmare a numirii în funcţia de administrator a lui Fotini Teodortescu, societatea va funcţiona cu doi administratori cu puteri depline exercitate împreună sau separat (Mihail - Cătălin Vulpe și Fotini Teodorescu) numiţi pentru un mandat de patru ani.
Actul constitutiv al societăţii se modifică, pentru a reflecta noua structură a capitalului social, noii administratori şi durata mandatului administratorilor.
 
în calitate de reprezentant legal, Mihail - Cătălin Vulpe se numeşte pentru depunerea menţiunii la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa.
 
Despre SC Dobrogea Panificație SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată luni, 17 iulie, SC Dobrogea Panificație SRL a fost înființată în anul 2022, iar activitatea principală este „Fabricarea pâinii, fabricarea prăjiturilor și a produselor proaspete de patiserie“.
  
În 2022, SC Dobrogea Panificație SRL a avut o cifră de afaceri netă de 37.150.496 lei, un profit de 833.306 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 394.
 
Platforma termene.ro informează că SC Dobrogea Panificație SRL are peste 150 de contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța

 
Citește și:
 
Constanța
Societatea Dobrogea Panificație, obiect secundar de activitate completat și noi puncte de lucru deschise
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii