Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:18 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații publice Dobrogea Panificație SRL, acord cadru pentru furnizare pâine cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța (DOCUMENT)

ro

15 Jan, 2024 17:00 921 Marime text
  • Valoarea contractului este de 1.108.214.4 lei fără TVA
  • Potrivit termene.ro, platformă, SC Dobrogea Panificație SRL a fost înființată în anul 2022, iar activitatea principală este „Fabricarea pâinii, fabricarea prăjiturilor și a produselor proaspete de patiserie“
  • În 2022, SC Dobrogea Panificație SRL a avut o cifră de afaceri netă de 37.150.496 lei, un profit de 833.306 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 394
  • Asociații și administratorii firmei sunt Fotini Teodorescu și Mihail-Cătălin Vulpe
 
 
 
Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța a atribuit prin licitație deschisă un acord cadru de furnizare de pâine pentru centrele din subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța.

Valoarea contractului este de 1.108.214.4 lei fără TVA.

Câștigătorul acordului este Dobrogea Panificație SRL.
 
Despre SC Dobrogea Panificație SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă, SC Dobrogea Panificație SRL a fost înființată în anul 2022, iar activitatea principală este „Fabricarea pâinii, fabricarea prăjiturilor și a produselor proaspete de patiserie“.

În 2022, SC Dobrogea Panificație SRL a avut o cifră de afaceri netă de 37.150.496 lei, un profit de 833.306 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 394.

Platforma termene.ro informează că SC Dobrogea Panificație SRL are peste 150 de contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SEAP.

Asociații și administratorii firmei sunt Fotini Teodorescu și Mihail-Cătălin Vulpe.

Teodorescu mai figurează asociat și în Dobrogea Patiserie SRL, Cereal Impex SRL, Dobrogea Morărit SRL și administrator în Dobrogea Grup SA,în timp ce numele lui Mihail-Cătălin Vulpe mai apare în trovant Capital SRL, Dobrogea Patiserie SRL, Dobrogea Morărit SRL, Dobrogea Grup SA dar și în Dobrogea Biscuit SRL.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Citește și:
 
Constanța
Societatea Dobrogea Panificație, obiect secundar de activitate completat și noi puncte de lucru deschise

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii