Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:54 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Fotini Teodorescu intră în cea mai nouă firmă din familia Dobrogea Group

ro

04 Jul, 2023 00:00 2039 Marime text
  • Dobrogea Patiserie SRL este fondată în aprilie 2023
  • Corniciuc Ionuţ-Valeriu se retrage din societate, iar Fotini Teodorescu devine asociat al companiei
 
Recent, în Monitorul Oficial al României a fost publicată cea mai recentă decizie luată de către Dobrogea Patiserie SRL, firmă cu sediul social în Constanţa, Str. Celulozei nr. 1, clădirea Biscuit.
 
Mai precis, asociații Vulpe Mihail-Catălin, reprezentând 50% din participarea la pierderi şi beneficii şi 50% din capitalul social al Societăţii şi Corniciuc Ionuţ-Valeriu, cu 50 de părţi sociale, având o valoare nominală de 100 lei şi o valoare totală de 5.000 de lei, reprezentând 50% din participarea la pierderi şi beneficii şi 50% din capitalul social al Societăţii, renunţând în unanimitate la formalităţile de convocare a adunării generale a asociaţilor prevăzute de actul constitutiv al Societăţii şi de Legea Societăţilor nr. 31/1990, au hotărât, cu unanimitate de voturi, următoarele:
 
  • Asociatul Corniciuc Ionuţ-Valeriu cesionează toate părţile sociale pe care le deţine în Societate, respectiv 50 de părţi sociale, având o valoare nominală de 100 lei şi o valoare totală de 5.000 de lei, reprezentând 50% din participarea la pierderi şi beneficii şi 50% din capitalul social al Societăţii, către noul asociat Fotini Teodorescu, la valoarea nominală de 100 de lei parte socială, total valoare cesionată 5.000 lei, preţ al cesiunii pe care declară că l-a încasat în numerar astăzi, data prezentei adunări generale a asociaţilor.
 
  • Corniciuc Ionuţ-Valeriu se retrage din societate, iar Fotini Teodorescu devine asociat al companiei, cu o participare de 50 de părţi sociale, având o valoare nominală de 100 lei şi o valoare totală de 5.000 lei, reprezentând 50% din participarea la pierderi şi beneficii şi 50% din capitalul social al Societăţii.
 
În urma cesiunii, capitalul spocial al societăţii va fi deţinut astfel:
 
a. Asociatul Vulpe Mihail-Cătălin va deţine 50 părţi sociale, având o valoare nominală de 100 lei şi o valoare totală de 5.000 lei, reprezentând 50% din participarea la pierderi şi beneficii şi 50% din capitalul social al societăţii;
b. Asociata Fotini Teodorescu va deţine 50 părţi sociale, având o valoare nominală de 100 lei şi o valoare totală de 5.000 lei, reprezentând 50% din participarea la pierderi şi beneficii şi 50% din capitalul social al societăţii.
 
Administratorul societăţii, Corniciuc Ionuţ- Valeriu, se retrage din poziţia de administrator, fiind descărcat de gestiune, societatea urmând a funcţiona şi a fi reprezentată de administrator unic, Vulpe Mihail-Cătălin.
 
 
 
Dobrogea Patiserie SRL a fost fondată în anul 2023, în luna aprilie, cu activitate principală – „Fabricarea pâinii, fabricarea prăjiturilor și a produselor proaspecte de patiserie”.
 
Corniciuc Ionuţ- Valeriu mai apare în firmele Digital Valley SRL, Niche Brands SRL, Sparks Communication X Marketing SRL, Instore Power Provider SRL, Viriy Property SRL, The People Engagemenet Company SRL, Instore People Provider SRL, IPPGROUP SRL, CBL Investments SRL, Naturescare SRL, Valoria Enterprises SRL, Dobrogea Morărit SRL, Dobrogea Grup SA, Retail Media Hub SRL și Dobrogea Biscuit SRL.
 
Vulpe Mihail Cătălin mai apare în firmele CBL Investments SRL, Trovant Capital SRL, Dobrogea Panificatie SRL, Dobrogea Morărit SRL, Dobrogea Grup SA și Dobrogea Biscuit SRL.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Ședință AGOA la societatea comercială DOBROGREA GRUP SA. Ce hotărâri au fost luate

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii