Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:39 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fosta soție a lui Cristi Borcea, Mihaela Borcea, convoacă adunarea generală a acționarilor Muntenia Estival 2002 SA

ro

03 May, 2022 00:00 1826 Marime text
Mihaela Borcea
  • Ședința va fi pe 26 mai 2022
 
Borcea Mihaela-Mariana, în calitate de administrator unic al Muntenia Estival 2002 SA, cu sediul social în judeţul Constanţa, mun. Mangalia, Olimp, Complex Muntenia - 13, în incinta Hotelului Muntenia, convoacă Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor pentru data de 26.05.2022, ora 13.00, la sediul societății.
 
În cazul în care nu sunt întrunite condiţiile pentru desfăşurarea şedinţei sau pentru adoptarea în mod valabil a hotărârilor, prin prezenta se convoacă o nouă Adunare Generală Ordinară a Acţionarilor pentru data de 27.05.2022, ora 13.00.
 
Ordinea de zi va fi următoarea:
1. Prezentarea, dezbaterea şi aprobarea situaţiilor financiare ale exerciţiului financiar 2021, pe baza rapoartelor întocmite de Administratorul unic şi de auditorul M & E EXPERT - S.R.L.; descărcarea administratorului unic de gestiunea exerciţiului financiar 2021.
2. Repartizarea profitului obţinut în anul 2021.
3. Prezentarea, dezbaterea şi aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli pentru anul 2022.
4. Ratificarea înscrisurilor semnate de auditorul M & E EXPERT - S.R.L. în perioada cuprinsă între data expirării mandatului (05.02.2022) şi data adoptării hotărârii AGA. Prelungirea mandatului auditorului M & E EXPERT - S.R.L. până la data de 05.02.2025.
5. Prelungirea mandatului administratorului unic - dna BORCEA MIHAELA-MARIANA - de la data de 05.02.2023 până la data de 05.02.2027.
6. Împuternicirea administratorului unic, Borcea Mihaela-Mariana, pentru a semna orice documente necesare pentru ducerea la îndeplinire a hotărârii A.G.O.A. şi pentru a îndeplini toate procedurile şi formalităţile prevăzute de lege în scopul implementării hotărârilor acţionarilor, inclusiv formalităţile de publicare şi înregistrare a acestora la Registrul Comerţului.
7. Diverse.
 
La Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor sunt îndreptăţiţi să participe şi să voteze toţi acţionarii înregistraţi în Registrul Acţionarilor la data de referinţă 23.05.2022. Lista cuprinzând informaţii cu privire la numele, localitatea de domiciliu şi calificarea profesională ale persoanelor propuse pentru funcţia de administrator se află la dispoziţia acţionarilor, putând fi consultată şi completată de aceştia.
 
Accesul acţionarilor persoane fizice îndreptăţiţi să participe la Adunarea Generală Ordinară este permis prin simpla probă a identităţii acestora, făcută cu actul de identitate, iar în cazul acţionarilor persoane juridice sau acţionarilor persoane fizice reprezentate, cu împuternicirea/procura dată persoanei fizice care le reprezintă.
 
Fiecare acţionar înregistrat la data de referinţă menţionată mai sus are dreptul de a desemna, în limitele legii, o altă persoană în calitate de reprezentant pentru a participa şi vota în numele său în cadrul Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor. Pentru a putea fi desemnat ca reprezentant, respectiva persoană trebuie să aibă capacitate deplină de exerciţiu.
 
Desemnarea reprezentantului se va face prin completarea formularului de procură specială pus la dispoziţie de societate. Procura specială va fi întocmită în 3 exemplare, din care un exemplar va fi păstrat de acţionar, un exemplar va fi înmânat reprezentantului ca acesta să îşi poată dovedi calitatea în cadrul Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor, iar un exemplar va fi transmis în original la sediul social al societăţii, împreună cu documentele care atestă identitatea acţionarului şi ale reprezentantului, cu menţiunea pe plic „Pentru Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor din data de 26.05.2022/27.05.2022“, astfel încât să fie primit de societate până la data de 24.05.2022, ora 17.00.
 
Acţionarii înregistraţi la data de referinţă au posibilitatea de a vota prin corespondenţă înainte de data întrunirii Adunării Generale Ordinare, utilizând formularul de vot prin corespondenţă, pus Ia dispoziţie dc societate.
 
Formularele de vot prin corespondenţă completate şi semnate, în original, însoţite de documentele care atestă identitatea acţionarului, vor fi transmise la sediul social al societăţii, astfel încât să fie primite de societate până la data de 24.05.2022, ora 17.00, având menţiunea pe plic „Pentru Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor din data de 26.05.2022/27.05.2022“. Formularele de vot care nu sunt primite până la data indicată mai sus nu pot fi luate în calcul pentru determinarea cvorumului şi majorităţii în Adunarea Generală. În situaţia în care acţionarul care şi-a exprimat votul prin corespondenţă participă personal sau prin reprezentant la Adunarea Generală, votul prin corespondenţă exprimat pentru respectiva adunare generală va fi anulat. În acest caz, va fi luat în considerare doar votul exprimat personal sau prin reprezentant.
 
Acţionarii reprezentând, individual sau împreună, cel puţin 5% din capitalul social au dreptul de a introduce noi puncte pe ordinea de zi a adunării generale, cu condiţia ca fiecare punct să fie însoţit de o justificare sau de un proiect de hotărâre propus spre adoptare de adunarea generală, şi dreptul de a prezenta proiecte de hotărâre pentru punctele incluse sau prepuse spre a fi incluse pe ordinea de zi a adunării generale. Propunerile de completare a ordinii de zi şi de prezentare a proiectelor de hotărâri pentru punctele incluse sau propuse pentru a fi incluse pe ordinea de zi vor fi transmise la sediul societăţii, în original, în termen de cel mult 15 zile de la data publicării convocării, împreună cu documentele care atestă identitatea acţionarului, cu menţiunea pe plic „Pentru Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor din data de 26.05.2022/27.05.2022“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Insolvența firmei Muntenia Estival 2002 SA, respinsă. Printre asociați, Mihaela Mariana Borcea, fosta soţie a lui Cristi Borcea

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii