Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:00 01 12 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fosta soție a lui Cristi Borcea își modernizează complexul din Olimp. A primit răspuns de la Agenția pentru Protecția Mediului (document)

ro

07 Aug, 2020 00:00 2784 Marime text
  • Mihaela Borcea, prin societatea Muntenia Estival 2002, a primit undă verde de la APM Constanța
  • Urmează să fie modernizat Complexul Muntenia 13 din Olimp, județul Constanța
Autoritatea pentru Protecţia Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru un imobil pe care Mihaela Borcea dorește să îl modifice.
„Nu este necesară efectuarea evaluarii impactului asupra mediului, pentru proiectul: Modernizare, extindere, supraetajare, recompartimentare complex hotelier existent; construire piscină nouă cu bar, vestiare, grupuri sanitare și anexe; amenajare parcare exterioară pentru mărirea gradului de confort turistic și organizare de șantier”, amplasat în județul Constanța, municipiul Mangalia, localitatea Olimp, Complex Muntenia 13, titular fiind Muntenia Estival 2002 SA prin Borcea Mihaela Mariana.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Constanța din municipiul Constanța, în zilele de luni - vineri, între orele 8-13.

Potrivit documentației atașate, prin proiect se propune modernizarea, extinderea, supraetajarea, recompartimentarea complexului hotelier existent, construirea unei piscine noi cu bar, vestiare, grupuri sanitare, și anexe, amenajarea unei parcări exterioare, în scopul creșterii gradului de confort turistic. Lucrările propuse nu vor afecta structura de rezistență și stabilitatea construcției existente.

Se propune, astfel, supraetjarea hotelului Muntenia de la P+13E la P+15E, realizarea unei piscine exterioare cu suprafața de 170 mp, bar exterior piscină cu suprafața de 14.8 mp, piscină exterioară pentru copii cu suprafața de 41 mp, loc de joacă pentru copii de 58,7 mp. Parcarea exterioară va avea 63 de locuri de parcare. Suprafața totală de spațiu verde va fi de 3.556,8 mp.
Perioada de implementare propusă este ianuarie 2021-decembrie 2022, iar valoarea investiției este de 7.087.518 lei.Citește și

Mihaela Borcea urmează să modernizeze Complexul Muntenia din staţiunea Olimp

Adunare Generală la Muntenia Estival 2002 De la cine vrea fosta soție a lui Cristi Borcea să cumpere un apartament în Mamaia? Suma convenită pentru tranzacție
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii