Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:32 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Convocator Adunarea generală extraordinară a acționarilor societății Muntenia estival 2002 SA

ro

16 Nov, 2023 09:34 615 Marime text

Subsemnata, BORCEA MIHAELA-MARIANA, în calitate de administrator unic al societății MUNTENIA ESTIVAL 2002 S.A., cu sediul social în Complex Muntenia – I3, Camera nr. 2, în incinta Hotel Muntenia, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr.  J13/3318/2018, CUI 14681603, în conformitate cu dispozițiile art. 117 din Legea societăților nr. 31/1990, republicată, cu modificările și completările ulterioare și în conformitate cu prevederile art. 12 din Actul Constitutiv al societății, convoc ADUNAREA GENERALĂ EXTRAORDINARĂ A ACȚIONARILOR MUNTENIA ESTIVAL 2002 SA, pentru data de 18.12.2023, ora 14:00, la sediul societății MUNTENIA ESTIVAL 2002 S.A., din Județul Constanța, Mun. Mangalia, Olimp, Complex Muntenia – I3, Camera nr. 2, în incinta Hotel Muntenia.
În cazul în care nu sunt întrunite condițiile pentru desfășurarea ședinței sau pentru adoptarea în mod valabil a hotărârilor, prin prezenta se convoacă o nouă Adunare Generală Extraordinară a Acționarilor pentru data de 19.12.2023, ora 14:00, la sediul social al MUNTENIA ESTIVAL 2002 S.A., din Județul Constanța, Mun. Mangalia, Olimp, Complex Muntenia – I3, Camera nr. 2, în incinta Hotel Muntenia, având aceeași ordine de zi.
Ordinea de zi va fi următoarea:
1.Aprobarea Actului constitutiv actualizat la data 18.12.2023.
2 Ratificarea Contractului de Cesiune de Acțiuni din data de 14.11.2023 încheiat intre Borcea Mihaela-Mariana in calitate de Cedent si M&A Turism Litoral S.R.L in calitate de Cesionar.
3. Ratificarea Contractului de Donație de Acțiuni din data de 14.11.2023 încheiat intre Borcea Mihaela-Mariana in calitate de Donator si Borcea Mihai-Angelo in calitate de Donatar.
4. Împuternicirea administratorului unic al M&A TURISM LITORAL S.R.L., dna. Borcea Elena, pentru a semna orice documente necesare pentru aducerea la îndeplinire a hotărârii AGEA și pentru a îndeplini toate procedurile și formalitățile prevăzute de lege în scopul implementării hotărârilor acționarilor, inclusiv formalitățile de publicare și înregistrare a acestora la Registrul Comerțului.
5. Diverse.
La Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor sunt îndreptățiți să participe și să voteze toți acționarii înregistrați în Registrul Acționarilor la data de referință 14.12.2023.
Accesul acționarilor persoane fizice îndreptățiți să participe la Adunarea Generală Extraordinară este permis prin simpla probă a identității acestora, făcută cu actul de identitate, iar în cazul acționarilor persoane juridice sau acționarilor persoane fizice reprezentate, cu împuternicirea/procura dată persoanei fizice care le reprezintă.
Fiecare acționar înregistrat la data de referință menționată mai sus are dreptul de a desemna, în limitele legii, o altă persoană în calitate de reprezentant pentru a participa și vota în numele său în cadrul Adunării Generale Extraordinare a Acționarilor. Pentru a putea fi desemnat ca reprezentant, respectiva persoană trebuie să aibă capacitate deplină de exercițiu.
Desemnarea reprezentantului se va face prin completarea formularului de procură specială pus la dispoziție de societate. Procura specială va fi întocmită în 3 exemplare, din care un exemplar va fi păstrat de acționar, un exemplar va fi înmânat reprezentantului ca acesta să își poată dovedi calitatea în cadrul Adunării Generale Extraordinare a Acționarilor, iar un exemplar va fi transmis în original la sediul social al societății, împreună cu documentele care atestă identitatea acționarului și ale reprezentantului, cu mențiunea pe plic ”Pentru Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor din data de 18.12.2023/19.12.2023”, astfel încât să fie primit de societate până la data de 15.12.2023, ora 17:00.
Acționarii înregistrați la data de referință au posibilitatea de a vota prin corespondență înainte de data întrunirii Adunării Generale Extraordinare, utilizând formularul de vot prin corespondență pus la dispoziție de societate.
Formularele de vot prin corespondență completate și semnate, în original, însoțite de documentele care atestă identitatea acționarului, vor fi transmise la sediul social al societății, astfel încât să fie primite de societate până la data de 15.12.2023, ora 17:00, având mențiunea pe plic ”Pentru Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor din data de 18.12.2023/19.12.2023”. Formularele de vot care nu sunt primite până la data indicată mai sus nu pot fi luate în calcul pentru determinarea cvorumului și majorității în Adunarea Generală. 
În situația în care acționarul care și-a exprimat votul prin corespondență participă personal sau prin reprezentant la Adunarea Generală, votul prin corespondență exprimat pentru respectiva adunare generală va fi anulat. În acest caz, va fi luat în considerare doar votul exprimat personal sau prin reprezentant.    
Acționarii reprezentând, individual sau împreună, cel puțin 5% din capitalul social, au dreptul de a introduce noi puncte pe ordinea de zi a adunării generale, cu condiția ca fiecare punct să fie însoțit de o justificare sau de un proiect de hotărâre propus spre adoptare de adunarea generală, și dreptul  de a prezenta proiecte de hotărâre pentru punctele incluse sau propuse spre a fi incluse pe ordinea de zi a adunării generale. Propunerile de completare a ordinii de zi și de prezentare a proiectelor de hotărâri pentru punctele incluse sau propuse pentru a fi incluse pe ordinea de zi, vor fi transmise la sediul societății, în original, în termen de cel mult 15 zile de la data publicării convocării, împreună cu documentele care atestă identitatea acționarului, cu mențiunea pe plic ”Pentru Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor din data de 18.12.2023/19.12.2023”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii