Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:19 25 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Acționarii Damen Shipyards Mangalia SA, convocați în adunare generală. Ordinea de zi a ședinței, completată la cererea Damen Holding BV

ro

26 Feb, 2024 17:00 1206 Marime text
  • La ședință pot participa acționarii înscriși în Registrul Acționarilor la data de 26 februarie 2024.
Președintele Directoratului Damen Shipyards Mangalia SA a anunțat completarea ordinii de zi a ședinței Adunării Generale a Acționarilor din data de 11 martie 2024, completările fiind făcute la cererea Damen Holding B.V.
 
Informația a fost publicată în Monitorul Oficial al României Nr. 928 din 23 februarie 2024, unde se precizează, de asemenea, că la ședință pot participa acționarii înscriși în Registrul Acționarilor la data de 26 februarie 2024.
 
Potrivit sursei citate, primul punct în completarea ordinii de zi a ședinței AGA vizează aprobarea descărcării de gestiune a lui Dan Egmond Ognef pentru activitatea desfășurată în calitate de membru al Directoratului, pe perioada maximă și în măsura maximă permisă de legislația aplicabilă, respectiv 10 noiembrie 2022 – 1 noiembrie 2023 (durata mandatului său).
 
De asemenea, se va pune în discuție și aprobarea descărcării de gestiune a membrilor directoratului pentru activitatea desfășurată în exercițiul financiar 2022, în măsura maximă permisă de legislația aplicabilă.
 
În continuare, se va discuta despre aprobarea situațiilor financiare pentru anul 2022, susținute de raportul auditorului financiar KPMG, raportul directorului și raportul consiliului de supraveghere.
 
Nu în ultimul rând, se va lua la cunoștință de Raportul de activitate al Consiliului de Supraveghere pentru anul 2023.
 
În cazul în care nu este întrunit cvorumul statutar la prima convocare AGA, următoarea Adunare Generală Ordinară a Acționarilor va avea loc la data de 12 martie 2024, la sediul social al companiei și prin videoconferință.
 
Despre Damen Shipyards Mangalia SA
 
Damen Shipyards Mangalia SA a fost înființată în anul 1997 și are sediul social în Mangalia, pe strada Portului nr. 1, având ca obiect de activitate „construcția de nave și structuri plutitoare“.
 
Acționar majoritar este Șantierul Naval 2 Mai SA, cu 51%, în timp ce compania olandeză Damen Holding BV deține 49%.
 
În 2021, Damen Shipyards Mangalia SA a declarat 1.907 angajați, pierderi peste 77,98 milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 552,48 de milioane de lei.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Acționarii Damen Shipyards Mangalia SA, convocați în ședință ordinară și extraordinară
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii