Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:48 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Evenimente în acest weekend la Tulcea. Jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică

ro

12 Aug, 2021 09:54 1293 Marime text
  • Jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică la evenimentele din acest weekend la Tulcea. 
La sfârșitul acestei săptămâni, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea vor asigura măsurile de ordine publică la evenimentele cultural-artistice organizate.
 
Astfel, în perioada 13-15 august, jandarmii tulceni vor fi prezenți pe faleza orașului Sulina, unde se vor desfășura manifestări cultural-artistice ocazionate de Zilele orașului Sulina și Ziua Marinei Militare.
 
Sâmbătă, 14 august, începând cu ora 08.45, la troița Eroilor Marinari de la Capela Militară,  vor fi asigurate măsurile de ordine publică și protecția participanților pe timpul ceremonialului militar și religios dedicat eroilor marinari.
 
Duminică, 15 august, începând cu ora 09:30, jandarmii tulceni vor fi prezenți pe Faleza Dunării din municipiul Tulcea, unde se va organiza un ceremonial militar dedicat sărbătoririi Zilei Marinei Române.

Inspectoratul de Jandarmi Județean Tulcea va asigura ordinea și siguranța publică și, de asemenea, va participa cu șalupa de intervenție și patrulare la ceremonialul (defilarea) organizată de Garnizoana Tulcea.
 
În aceeași zi, în intervalul 17:30-23:00, în fața Căminului Cultural din localitatea Ostrov, se va desfășura manifestarea cultural-artistică Ziua Comunei Ostrov, unde jandarmii vor avea în vedere protecția participanților și desfășurarea în siguranță a evenimentului.
 
Pentru ca manifestările din acest sfârșit de săptămână să se desfășoare în siguranță și pentru a preveni evenimente care ar putea duce la tulburarea ordinii și siguranței publice, Jandarmeria Tulcea recomandă participanților:
  • să respecte regulile stabilite de organizatori și cele impuse în actualul context pandemic
  • să nu participe în stare de ebrietate și să nu consume băuturi alcoolice decât în locurile special amenajate în acest scop
  • să nu se implice în conflicte
  • să supravegheze cu atenție copiii pentru a preveni rătăcirea acestora în zonele aglomerate
  • să fie atenți la bunurile personale pentru prevenirea furturilor 
Vă reamintim că puteți sesiza orice incident sau problemă jandarmilor aflați în teren sau prin apel la Serviciul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112., transmite Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Tulcea.

Sursa foto: Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Tulcea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii