Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:14 07 03 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Este nevoie de sânge! Donatorii de sânge se pot prezenta la Centrul de Transfuzii Constanța și sâmbăta

ro

25 Jun, 2020 19:06 2747 Marime text
  • Persoanele care doresc să doneze sânge, dar nu o pot face în zilele lucrătoare, se pot prezenta sâmbătă 27.06.2020, în intervalul 09:00-13:00.

Solicitările de sânge și componente sanguine ale spitalelor din județ și din București sunt în creștere, dar numărul donatorilor se menține în această perioadă la un nivel insuficient, comparativ cu cererile.
 
Pacienți cu boli grave, copii și adulți, au nevoie de tratament transfuzional; fără ajutorul donatorilor de sânge, nu li se poate asigura acest tratament.
 
Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța dispune de toate materialele necesare activității medicale, echipa depune eforturi lucrând în weekend-uri, dar fără contribuția dumneavoastră, a oamenilor sănătoși dornici să ajute donând sânge, eforturile noastre nu își ating obiectivul.
 

„Vă rugam să nu ignorați acest mesaj și să luați în considerare oportunitatea de a oferi unui necunoscut o ora din sâmbăta dumneavoastră liberă, devenind donator de sânge. În paralel, se va desfasura si actiune de informare si  recrutare de donatori de celule stem, cu  inscriere  in Registrul National al Donatorilor Voluntari de Celule Stem”, transmite Centrul de Transfuzii Constanța.

 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii