Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:25 16 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Enel face licitaţie pentru achiziția de stâlpi din beton

ro

18 Nov, 2016 15:43 1178 Marime text
Companiile de distribuție din cadrul Enel au lansat, prin intermediul SEAP (Sistemul Electronic de Achiziții Publice) o procedură de achiziție de stâlpi de beton, în vederea modernizării și extinderii rețelei de distribuție de energie electrică. Contractul final va fi de tip cadru cu 3 câștigători, cu o durată de 36 de luni și o valoare maximă ce poate fi consumată de aproximativ 18 milioane lei, se arată într-un comunicat transmis, astăzi, redacţiei ZIUA de Constanţa.

Enel Distribuție Muntenia, Enel Distribuție Dobrogea și Enel Distribuție Banat vor executa în perioada următoare lucrări de modernizare sau dezvoltare a rețelelor aeriene de distribuție a energiei electrice. Astfel, stâlpii vor fi înlocuiți în cazul în care cei existenți nu mai respectă normele de siguranță, este necesară montarea de conductori cu secțiune mai mare, pentru un consum sporit, sau pentru lucrări de extindere a rețelei.

Procedura urmează standardele înalte stabilite la nivel global, în cadrul Grupului Enel. În cadrul contractului se vor achiziționa cel puţin 2.000 de stâlpi, cu posibilitatea de extindere până la 12.000 de bucăți, valoarea totală a achizițiilor putând ajunge până la aproximativ 18 milioane lei.

Procedura se desfășoară transparent, prin intermediul SEAP, și va avea ca rezultat un acord cadru, cu 3 câștigători pentru fiecare dintre companii. Cele 3 companii vor putea face aceste achiziții pentru lucrările de investiții în rețeaua de distribuție a energiei electrice din București, Ilfov, Giurgiu, Călărași, Ialomița, Tulcea, Constanța, Arad, Timiș, Hunedoara și Caraș-Severin.

Companiile de distribuție din cadrul Enel desfășoară un program amplu de modernizare în toate cele 3 regiuni pe care le administrează, cu scopul de a îmbunătăți constant calitatea serviciilor oferite clienților săi, având o strategie pe termen lung de investiții în rețeaua de distribuție a energiei electrice, se mai precizează în comunicatul citat.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii